Демонтаж з ажіотажем

Демонтаж з ажіотажем

Два тижні тому будівельники завершили демонтаж торговельно–розважального центру «Троїцький», який мав сусідити з НСК «Олімпійським». Тепер площа перед стадіоном залишається вільною, що, власне, кладе край розмовам про небезпеку для вболівальників, які нібито могли постраждати через мінімізацію простору. Відтак листопад стає дуже гарячим місяцем для Троїцької площі — ударними темпами її приводитимуть до ладу, аби завершити всі роботи (включно з реконструкцією стадіону) до 2011–го. Адже наступного року «все флаги будут в гости к нам», як сказав би Пушкін, якби дожив до Євро–2012.

«Жовтень». Роман у листах

«Жовтень». Роман у листах

«У газеті «Україна молода» від 18.10.08 опублікована стаття «Кому й Журавський гегемон», на яку ми бажали б відповісти, — пише нам Головне управління культури і мистецтв КМДА в особі його керівника Світлани Зоріної. — Просимо, при можливості опублікувати нашу відповідь».

У Києві осінь...

У Києві осінь...

Війна — війною, вибори — виборами, а в Києві — осінь. Десь вичитала, що осінь (як і весна) існує на планеті недавно, якісь смішні сотні тисяч років. До того все було на контрастах — холодне та гаряче, «лед и пламень», як сказав би Олександр Сергійович, відсьорбуючи з няниної кружки паруючий чайок і дивлячись у вікно, як у Болдіно падає листя...

Всі статті рубрики