«Золотий Лев» з прицілом на ювілей

«Золотий Лев» з прицілом на ювілей

Двадцять дев’ять вистав за дев’ять фестивальних днів — цей марафон усі зацікавлені театрали подолали на одному диханні. І хоча «Золотий Лев–2008» завершився лише кілька днів тому, його директор Ярослав Федоришин вже готує наступний «випуск» свого проекту. У 2009–му фестиваль святкуватиме 20–річчя, тож дата зобов’язує.

Наша американська Квітка

Наша американська Квітка

«Із поверненням тебе, Квітонько!» — каже Ніна Матвієнко на вечорі пам’яті співачки Квітки Цісик. — Я вперше почула її голос у 89–у році у Вінніпегу, коли їхала туди на фестиваль. Це було найбільше враження мого життя, коли ти слухаєш, як включається генетична пам’ять. Нині я співатиму пісню–баладу «Рибалка молоденький» моєї мами, на яку мене збудила Квітка Цісик. Її пісень співати не можу. Бо коли чую їх, плачу».

Містер Блеквелл потрапив у «чорний» список

Містер Блеквелл потрапив у «чорний» список

У неділю, 19 жовтня, у Сполучених Штатах Америки помер грізний Містер Блеквелл, 86–річний фешн–критик, укладач авторитетних десяток найстильніших знаменитостей та тих, хто вдягається жахливо. У 1950–ті роки Річард Блеквелл сам займався дизайном, і його одяг користувався чималою популярністю.

Всі статті рубрики