От пішов і Отт

От пішов і Отт

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Учора на 54–му році життя помер тележурналіст і ведучий, естонець Урмас Отт. Ін­формагенції Естонії лише коротко повідомляють про причину: тяжка тривала хвороба.

Є тільки МіГ між минулим і нинішнім...

Є тільки МіГ між минулим і нинішнім...

Учора вранці в Чи­тинській області зазнав катастрофи винищувач МіГ–29 військово–повітряних сил РФ, повідомила прес–служба ВПС країни. Хоч літак упав неподалік селища Хадакта, але жертв та руйнувань за собою не потягнув. Та й пілот «обійшовся переляком» — вдало катапультувався і зараз, кажуть медики, у задовільному стані.

СПОРТанець

СПОРТанець

Учора на позачерговому засіданні законодавчих зборів Приморського краю депутати обрали своїм представником у верхній палаті парламенту Росії — Раді Федерації — легендарного в минулому хокеїста В’ячеслава Фетисова. Фетисов, відповідно до вікового цензу, вже понад 20 років як відійшов від спорту, останнім часом очолював державну структуру «Росспорт», вступив у путінську правлячу партію «Єдина Росія». Тепер він піднімається у політичні верхи. І, звісно, обіцяє зробити «для регіону все», лобіювати інтереси приморців в уряді.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Право на надію

Право на надію

«Завдяки небайдужим до нашого горя людям нам удалося зібрати потрібні кошти в повному обсязі. Крім того, нам відомо про досить успішні переговори з піратами, що дає надію на визволення наших близьких», — заявила на вчорашній прес–конференції в УНІАН дружина одного із заручників «Фаїни», Ольга Гіржева. Жінка зазначила, що зібрати таку суму було б неможливо без участі українських представників великого бізнесу та політики. Нагадаємо, пірати вимагають 8 млн. доларів. Але родичі про розмір викупу не говорять зовсім. Родичі моряків назвали кілька прізвищ їхніх благодійників — Віктор Янукович, Борис Колесніков, Едуард Прутнік.

Всі статті рубрики