«ПіБ» пішов! Наступні вже готуються...

«ПіБ» пішов! Наступні вже готуються...

Власники депозитних вкладів у «Промінвестбанку» опинилися у скрутній ситуації: НБУ запровадив піврічний мораторій на вимоги кредиторів. Якщо термін депозиту вже вичерпався, банк наразі чесно розраховується з клієнтом, але дострокове розірвання вже потрапляє під заборону. Власники зарплатних карток нині активно штурмують банкомати, але зняти з них готівку не завжди виходить: позавчора грошові скриньки «ПіБа» ще «випльовували» банкноти, а через добу вже зупинили роботу. В областях ситуація неоднозначна: наприклад, у Донецьку клієнтів обслуговували у звичайному режимі, на Одещині подекуди запровадили ліміт, а в деяких регіонах працівники відмовляються виплачувати кошти. ПіБ запевняє: зупинка в роботі — явище тимчасове, і взагалі, банк стабільний, не піддавайтесь паніці.

Лікувати без болю

Лікувати без болю

Центр малоінвазивної (малотравматичної. — Авт. ) дитячої хірургії почав роботу на базі Івано–Франківської обласної дитячої лікарні. Як повідомляє Головне управління охорони здоров’я облдержадміністрації, особливість нових технологій центру полягатиме в тому, що тут проводитимуть операції через невеличкі розрізи за допомогою двох зондів, один із яких освітлює операційне поле, а другий — оперує. Тобто хірург робитиме операцію без скальпеля.

Голодомор — або .ru, або ніяк

Голодомор — або .ru, або ніяк

У ще один скандал в українсько–російських відносинах вилилася реакція офіційного Кремля на відзначення українцями Росії акції пам’яті жертв Голодомору «Незгасима свічка». Акція, яку в цілому світі проводила Українська Держава спільно зі Світовим конгресом українців, поминальні богослужіння, скорботна хода, вечори–реквієми за невинно загиблими під час жахливої трагедії українського народу в Росії наткнулися на державну цензуру.

Дихайте металом

Дихайте металом

На вулицю 15 Квітня тернопільські рятувальники виїжджають уже вдруге за останні дві доби, аби дати лад із розлитою в під’їзді ртуттю. Повідомлення від наляканих жителів будинку № 31 надійшло 8 жовтня. Рятувальники, котрі прибули за вказаною адресою, вилучили зі сходової клітки шостого та сьомого поверхів 800 грамів ртуті. Схожа ситуація сталася у місті зранку 7 жовтня, у сусідній дев’ятиповерхівці по вулиці 15 Квітня, 27. «Еменесники» знайшли там на сходовій клітці сьомого поверху розлиту за невідомих обставин ртуть на площі п’ять квадратних метрів.

Затримали. Допитали. Поховали...

Затримали. Допитали. Поховали...

Лише протягом останнього тижня віра громадськості у те, що міліція справді може бути з «народом», сильно підупала. Не встигли ЗМІ повідомити про інцидент у Прилуках (нагадаємо, що 2 жовтня у приміщенні місцевого підрозділу УБОЗ під час допиту помер 39–річний підприємець Сергій Кунцевський), як ідентичний випадок стався 6 жовтня у Кіровограді — для 38–річного Башарата Гурбанова допит у Кіровському райвідділі міліції теж завершився смертю.

«Мажор» під «ковпаком»

«Мажор» під «ковпаком»

Дещо про перебіг резонансної кримінальної справи стосовно 24–річного Віталія Файнгольда на вчорашній прес–конференції розповів начальник кримської міліції генерал–майор Микола Ільїчов. А саме: голов­ний винуватець ДТП з підпискою про невиїзд «за першим дзвінком» приходить на допити до слідчого, наразі проводяться всі автотехнічні експертизи, а також «незалежний» аналіз крові — за межами Криму.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики