Вантажівкою — до рецепції «Маріотт»

Вантажівкою — до рецепції «Маріотт»

Минулої суботи пізно увечері в столиці Пакистану — Ісламабаді — здійснено один із найкривавіших та найзухваліших терористичних замахів за кілька останніх років. Терорист­самогубця на начиненій вибухівкою вантажівці (фахівці повідомили вчора, що в ній було 600 кілограмів вибухових матеріалів) протаранив ворота п’ятизіркового готелю «Маріотт» і підірвав себе. Вибух був такої сили, що від готелю залишився лише бетонний скелет, а вибухова хвиля пронеслася всім містом. На місці вибуху залишилася вирва глибиною 8 та діаметром 18 метрів. Навіть учора важко було говорити про точну кількість жертв. За офіційними даними пакистанської влади, 53 особи загинули та майже 300 отримали поранення. Неофіційні джерела повідомляють, що кількість жертв більша — близько 60.

Лівий марш Словенії

Лівий марш Словенії

Учора в Словенії оприлюднено попередні результати недільних парламентських виборів. Офіційні результати будуть подані через тиждень, але вони вже не змінять суттєво картину, яка вималювалася вчора. А вона така, що правляча права Демократична партія прем’єр–міністра Янеза Янші набрала 29,32 відсотка голосів виборців і поступилася лівій опозиційній Соціал–демократичній партії на чолі з Борутом Пахором, яка заручилася підтримкою 30,49 відсотка виборців. Різниця лише в один відсоток (в умовах крихітної Словенії це лише 12 тисяч голосів виборців), але в Словенії її однозначно оцінюють як поразку демократів і зазначають, що Янша має мінімальні шанси створити нову коаліцію та знову сісти в крісло прем’єра.

Олімпи змістилися

Олімпи змістилися

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Прем’єр–міністр Ехуд Ольмерт Ізраїлю позавчора повідомив про рішення піти у відставку, а надвечір склав відповідне подання президенту Шимону Пересу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики