Правосуддя продається?

Правосуддя продається?

Повідомлення про закриття кримінальної справи днями було надіслано листом удові загиблого в ДТП прапорщика внутрішніх військ Володимира Ку­ликов­ського. Після резонансу, який ця новина спричинила в ЗМІ, вчора прокуратура Києва заявила, що постанову про закриття справи скасовано.

«Родіна» вміє стріляти

«Родіна» вміє стріляти

Учора об 11.00 група молодиків із проросійських громадських організацій «Родіна» і «Форпост» скоїли напад на приміщення обласного об’єднання Товариства «Просвіта», що розташоване на другому поверсі будинку №11 на Пушкінській вулиці. Як поінформував «УМ» голова правління обласної «Просвіти» Олександр Степанченко, «близько півсотні хуліганів, які прибули до приміщення «Просвіти» на чолі з лідером проросійської групи «Родіна» в Одеській міськраді Ігорем Марковим, спершу вигукували антиукраїнські та антисемітські гасла на кшталт «Просвіта» — не освіта, «Просвіта» — це УПА», «Геть фашистів з Одеси!». «Групі молодчиків, поряд з якими стояли особисті охоронці мультимільйонера Маркова, цього, очевидно, здалося замало. І найбільш зухвалі з них вийняли з кишень пістолети й відкрили стрільбу кульками з червоною фарбою по вивісці «Товариство «Просвіта».

Марко Іренович

Марко Іренович

У день Різдва Пресвятої Бо­городиці в 40–річної Ірени Кільчицької народився син. Хлопчика зростом 52 сантиметри та вагою 3 кілограми 190 грамів, одразу нарекли Марком. Весь час, коли Ірена Реонольдівна була під наркозом (дитина народилась шляхом кесаревого розтину. — Авт.), поряд із екс–заступником мера були присутні екс–керівник комісії Київради з питань охорони здоров’я, доктор медичних наук Ольга Богомолець та дружина столичного мера Леоніда Черновецького, хрещена матір дочки Кільчицької Аліна Айвазова.

Відлив? У в’язницю

Відлив? У в’язницю

Старший механік кіпрського танкера «Наутілус», українець Вадим Тумаков, може дістати до десяти років позбавлення волі й 250 тисяч доларів штрафу. Окружний суд американського міста Бостон визнав його винним у порушенні Акту про попередження забруднення з кораблів (APPS).

І знову Сомалі...

І знову Сомалі...

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Черговий напад піратів на цивільне судно стався в неділю у водах Індійського океану. Цього разу до рук піратів потрапив екіпаж грецького суховантажу Captain Stephanos, на який флібустьєри напали за 250 морських миль від берегів Сомалі. Про це в неділю заявили представники Міністерства торговельного флоту Греції. На борту захопленого судна перебувають 19 членів екіпажу, серед яких 17 філіппінців, один китаєць та один українець.

Небезпечна стихія

Небезпечна стихія

Багатогодинна недільна злива, що супроводжувалася сильними поривами вітру, призвела не лише до підтоплення кількох магістралей в Одесі, а й повалила дерева та обірвала дроти електромережі. Унаслідок вимушеного зниження швидкості руху автомобілів, що прямували з центру міста в напрямку 250–тисячного житломасиву Котовського, а також автомобільних «корків» у районі Пересипського моста виникли величезні скупчення автомашин – 15–кілометрову дорогу до північної околиці облцентру одесити долали щонайменше за півтори–дві години.

Кохання «проти»

Кохання «проти»

Акція зібрала в центрі Києва близько двох сотень противників одностатевих стосунків. Учасники традиційного осіннього маршу зібрались біля мерії й розгорнули плакати «Гомосексуалізм = СНІД», «Одностатевого кохання не буває», «Захистимо сім’ю та дітей», «Геями не народжуються, ними стають». Вишикувавшись у колону, противники трьох «Г» — гомосексуалізму, гомосексу і гомодиктатури — на чолі зі своїм лідером Русланом Кухарчуком рушили до Майдану Незалежності. Слід зазначити, цьогорічний марш вирізнявся з–поміж інших, проведених у минулі роки, елементами карнавалу. Відтак «натурали» привернули увагу людей, що відпочивали суботнього дня в центрі столиці. Перехожі й випадкові свідки дійства з задоволенням фотографували учасників маршу, вдягнених у яскраві карнавальні костюми.

Чим годуєте дітей?!

Чим годуєте дітей?!

Серед чернівецьких дошкільнят розгулялась дизентерія, сальмонельоз та гастроентероколіти. Як повідомила прес–служба Чернівецької ОДА, з учорашнього дня постановою головного санітарного лікаря області на карантин закрито ще один дитячий садочок — №3. Тут на гастроентероколіти захворіло п’ятеро дітей. З них у двох виявлено дизентерійну паличку Зонне. «Закрили ті садочки, де зафіксовано більше п’яти випадків захворювань на гостру кишкову інфекцію, — коментує «УМ» ситуацію заступник головного лікаря з епідеміологічних питань Чернівецької СЕС Наталія Гобко. — У решти дитсадків зафіксовано по одному–два випадки захворювання».

Всі статті рубрики