Хиткий Пакистан

Хиткий Пакистан

Хитка пакистанська правляча коаліція змогла об’єднатися, аби відправити у відставку президента Первеза Мушаррафа, але відразу ж забула про єдність, коли справа дійшла до пошуку наступного глави держави. Коаліціянти вже визначилися, що вибори нового президента в парламенті відбудуться 6 вересня.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Яструб яструбу руки не подасть

Яструб яструбу руки не подасть

У штаб–квартирі НАТО вчора підтвердили, що напередодні отримали від Росії повідомлення про призупинення військового співробітництва з країнами Альянсу. «Росія поінформувала нас офіційними каналами про те, що міністр оборони РФ прийняв рішення призупинити заходи в рамках міжнародного військового співробітництва із країнами НАТО... до отримання подальших інструкцій!» — повідомила речник НАТО Кармен Ромеро. За її словами, НАТО «візьме до уваги рішення Росії».

СОС! Тоне країна

СОС! Тоне країна

Добігає кінця тижневий форум островів Тихоокеанського регіону. Такі засідання проводяться щороку, починаючи з 1971–го. Учасниками форуму є Австралія, Нова Зеландія, Острови Кука, Федеративні Штати Мік­ронезії, Фіджі, Кірібаті, Маршаллові Острови, На­уру, Ніуе, Палау, Папуа–Но­ва Гвінея, Самоа, Со­ломонові Острови, Тонга, Тувалу і Вануату. Про більшість із цих екзотичних острівних мікрокраїн мало хто чув.

Всі статті рубрики