Що тобі снилось, крейсер «Аврора»?

Що тобі снилось, крейсер «Аврора»?

Крейсер «Аврора», який своїм знаменитим пострілом у 1917–му розпочав штурм Зимового палацу, вчора «взяли на таран». У символ радянської епохи, який тепер є музеєм і стоїть на причалі біля Петровської набережної в Санкт–Петербурзі, врізався невеличкий прогулянковий катер. Сама «Аврора» не постраждала, а от «нападник» зазнав суттєвих ушкоджень.

Узбецька «Новобогданівка»

Узбецька «Новобогданівка»

В Узбекистані евакуюють ціле місто. Мешканців Кагана і кишлаків, розташованих у радіусі 15 кілометрів від нього, автобусами вивозять до обласного центру — Бухари. Налякані люди розповідають, що вночі їх розбудила серія сильних вибухів, і скаржаться на занадто скупу інформацію, яку надає з цього приводу влада.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Болти від Лукашенка

Болти від Лукашенка

Пошук винуватих у теракті, що відбувся тиждень тому на концерті з нагоди Дня незалежності Білорусі, приніс, з одного боку, очікувані, а з іншого — дещо несподівані результати.

Перша мадам вже не синьйора

Перша мадам вже не синьйора

Гарячі італійські чоловіки в жалобі: їхня вітчизна втратила одну з найкрасивіших і найпомітніших своїх дочок. Здавалося б, натомість мали радіти донжуани Франції, але привід для задоволення у них сумнівний: хоч Карла Бруні відтепер офіційно й француженка, але для них недосяжна, позаяк зберігає вірність своєму чоловікові. Принаймні до пори до часу, адже нинішня перша леді Франції відома своєю непостійністю. Та французький президент Ніколя Саркозі має підстави довіряти дружині, адже заради нього вона відмовилася від італійського громадянства. Зате від кар’єри цілеспрямована екс–модель, а нині — співачка відмовлятися не збирається, навіть навпаки.

Всі статті рубрики