Що занадто, то нездорово

Що занадто, то нездорово

Американська стриптизерка та порноакторка з Нью–Йорка Максі Маундс відома тим, що є володаркою найбільших у світі грудей. Відповідну заявку про реєстрацію рекорду вона подала до Книги рекордів Гіннесса ще в серпні 2003 року, але тоді її відхилили, бо не існувало такої категорії. Коли ж у 2005 році укладачі Книги рекордів запровадили цю номінацію, то вже самі звернулися до Максі з пропозицією подати нову заявку.

Цілком таємна мама

Цілком таємна мама

Зірка телесеріалу «Цілком таємно» Джилліан Андерсон, виявляється, недаремно скаржилася на те, що так сильно втомлюється на зйомках повнометражного фільму з однойменною назвою — сиквела стрічки, яка вийшла на екрани у 1998 році. «Мабуть, я застара для таких екшенів, — бідкалася недавно 39–річна Джилліан, — бо дуже вже мені важко. Девід (Духовни) у набагато кращій формі — так хвацько бігає, стрибає, виконує трюки... Мені про таке годі й мріяти».

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Мільярдер Віктор Пінчук, проходячи повз жебрака, помітив у нього на грудях картонку з написом «Дапамажіть». «Чим допомогти тобі, братан?» — подумав Пінчук... і виправив йому три помилки.

Всі статті рубрики