Цілком таємна мама

10.06.2008

Зірка телесеріалу «Цілком таємно» Джилліан Андерсон, виявляється, недаремно скаржилася на те, що так сильно втомлюється на зйомках повнометражного фільму з однойменною назвою — сиквела стрічки, яка вийшла на екрани у 1998 році. «Мабуть, я застара для таких екшенів, — бідкалася недавно 39–річна Джилліан, — бо дуже вже мені важко. Девід (Духовни) у набагато кращій формі — так хвацько бігає, стрибає, виконує трюки... Мені про таке годі й мріяти».

Насправді ж, як з’ясувалося, Джилліан вагітна — носить під серцем третю дитину. Батьком майбутнього немовляти є бізнесмен Марк Гріффітс, від якого Андерсон півтора року тому народила сина Оскара. Окрім того, в актриси є 13–річна донька від колишнього чоловіка. Не виключено, що їхній братик або сестричка народяться якраз на 40–річчя Джилліан, яке вона відзначатиме 9 серпня.

Утім про те, на якому місяці вагітності перебуває зірка, наразі нічого не повідомляється. Зате відомо, коли вийде в прокат довгоочікуваний фільм «Цілком таємно: Я хочу вірити». Світову, в тому числі й в Україні, прем’єру призначено на 25 липня. За словами режисера Кріса Картера, дія стрічки відбувається через шість років після того моменту, яким завершився телесеріал.