НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Мажори» на лаві підсудних

«Мажори» на лаві підсудних

Нині вже 20–річним Ігореві Супрунюку, Вікторові Саєнку та Олександрові Ганжі інкримінується 29 епізодів, 21 з яких — зі смертельними наслідками. Це навмисні вбивства та замахи, тяжкі тілесні ушкодження, які спричинили смерть, незаконне зберігання зброї, жорстоке поводження з тваринами. Судове засідання почалося вчора вранці у Дніпропетровську.

Він знайшов утрачений час…

Він знайшов утрачений час…

«Я відкритий до романів із жінками у своєму віці так само, як і до щоденної праці». У цій фразі, сказаній в інтерв’ю «УМ» півтора року тому, увесь Анатоль Перепадя: дотепний, веселий, легкий на підйом і такий «бойовий», незважаючи на свої 70 з гаком...

А вітер не покараєш

А вітер не покараєш

Суботнього дня в парку імені Воїнів–інтернаціоналістів, що в Дарницькому районі Києва, струмінь повітря зі шлангу насоса, який призначений для нагнітання повітря в конструкцію, перекинув надувну дитячу гірку. Як повідомили «УМ» у прес–службі МНС, стався обрив кріплень надувного батута. У результаті поривом вітру через неякісний монтаж конструкцію підняло в повітря й віднесло на двадцять метрів. Постраждало четверо людей, зокрема двоє дітей. 13–річному підлітку пробило легеню, 12–річна дівчинка отримала черепно–мозкову травму.

Витягти Бога із борделю

Витягти Бога із борделю

У ніжне ставлення «України молодої» до руху «Збережи старий Київ» закрадається знак питання: що то було? Мається на увазі на цих вихідних, в парку на Уманській, 14, дійство мало відстояти Першотравневий парк від посягань московських «святих отців» — УПЦ МП надумала зводити там черговий «храмовий комплекс». Переможна хода Московського патріархату Києвом не може не бентежити: звісно, Богу — Богове, однак так багато «богового» Творцю явно не потрібно. Ще одна церква (власне, навіть байдуже, якої конфесії) мала б право на існування, якби для її зведення не потрібно було знищувати зелені насадження. «Легені» Києва і так мають забагато «пробоїн».

«Чайка» відірвалася

«Чайка» відірвалася

«Чайка» є головним фестивалем під відкритим небом в Україні. Європейське фестивальне суспільство знає, що Росія — це «Нашествие», Угорщина — Sziget, а Україна — це «Чайка Open Air». Цього року «Чайка» повернулася з ВДНГ на однойменний аеродром. Там, де фестиваль народився, там він і відсвяткував свій ювілей», — каже президент фестивалю Ярослав Биструшкін. До круглої дати було відібрано 20 кращих гуртів України, Росії і Європи, із них 10 — так звані хедлайнери. Закуплено нове сценічне обладнання, світлові прибори і сильний 350–кіловатний звук. Комплект цієї суперсучасної техніки відпрацював в останньому європейському турі поп–зірки Шакіри. Так що музикантам гріх було скаржитися на якість звуку. А от претензії відвідувачів були повністю вмотивованими.

Всі статті рубрики