Розмовляти з водієм не забороняється

Розмовляти з водієм не забороняється

Сказала — зробила: обіцяла Юлія Тимошенко разом з міністром фінансів Віктором Пинзеником зустріти вчора Президента в аеропорту після прильоту з Канади — і зустріла. Нагадаємо, у середу Прем’єр–міністр заявила, що прибуде до «Борисполя» разом із Пинзеником, аби переконати Віктора Ющенка «не руйнувати фінансову стабільність у країні» і підписати ухвалений минулого тижня Верховною Радою (силами винятково коаліції демократичних сил) закон про внесення змін до деяких законодавчих актів, або, за словами Тимошенко, «про відновлення дохідної частини бюджету і Пенсійного фонду». Раніше в секретаріаті Президента натякали на те, що підписувати цей закон глава держави не планує.

Бої без правил: Гелетей проти Шуфрича

Бої без правил: Гелетей проти Шуфрича

Але поки що сторони, тобто «дуелянти», узгоджують умови, через що дату поєдинку можуть перенести з п’ятниці на інший день. Нагадаємо, що все почалося з низки іронічних зауважень «регіонала» Нестора Шуфрича на адресу керівника Управління держохорони Валерія Гелетея. Пан Гелетей не залишився у боргу і висловився в пресі, що був би не проти позмагатися на рингу із Шуфричем — і останній прийняв виклик. Як пише газета «Сегодня», двобій може відбутися в Інституті фізкультури або в Школі олімпійського резерву.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Остап Семерак: Дострокові вибори? Можливо, але недоцільно

Остап Семерак: Дострокові вибори? Можливо, але недоцільно

У невдавній статті, розміщеній на сайті «Українська правда», голова президентського секретаріату Віктор Балога піддав БЮТівський проект конституційних змін такій нищівній критиці, що після виходу тієї публікації політики заговорили про останній цвях, забитий у домовину коаліції. Діалог із Блоком Тимошенко «поки не клеїться», зазначав Балога, бо «дуже важко вести розмову, коли твій візаві охоплений істерикою».
Добре, що в «УМ» усе «склеїлося» з народним депутатом від БЮТ Остапом Семераком. Пан Остап був не перший із БЮТ, до кого ми звернулись із пропозицією дати нам інтерв’ю — його колеги відмовляли в тій чи іншій формі, посилаючись, зокрема, на тяжку хворобу, яка прикувала до ліжка, але водночас дозволила дефіле кулуарами Верховної Ради. Це не дріб’язкова деталь, адже злі язики з інших фракцій твердили, що БЮТівцям заборонено давати «конституційні» коментарі. Дивно, бо нічого секретного Семерак не розповів. Він каже, що БЮТ готовий співпрацювати з «НУНС» у питанні змін до Конституції, а от проект як такий представляти ще рано — матеріал і досі сируватий. Заодно ми поговорили і про майбутнє коаліції та підсумки виборів у столиці.

Всі статті рубрики