Побоїще після матчу

Побоїще після матчу

Наприкінці минулого тижня після закінчення футбольного матчу на місцевому стадіоні чимала група юних вболівальників посунула центральною вулицею Тернополя. На їхньому шляху трапився 23–річний студент–медик з Індії. Підігріті бурхливими емоціями після перемоги улюбленої команди, хлопці без зайвих слів напали на індійця й побили його.

Благочестива Марта

Благочестива Марта

Львів’яни готуються до приїзду Державного секретаря Ватикану, кардинала Торчиціо Бертоне. Він прибуде 23 травня. Мета дводенного візиту — беатифікація похованої в Україні сестри Марти Вєцької.

Працюють із вогником

Працюють із вогником

Незабаром кияни стануть свідками побудови ще одного бетонно–скляного «монстра», тобто, пардон, житлового комплексу з квартирами преміум–класу, ціною проекту у 100 мільйонів доларів та твердим і непохитним наміром остаточно перепаскудити дніпровські кручі.

Мерське сміття

Мерське сміття

Такі спецзнаки вже виготовляються і незабаром перші мають з’явитися біля смітників на вулицях і у дворах будинків Херсона. Про це голова Херсонської облдержадміністрації Борис Сіленков повідомив у прямому ефірі місцевого телеканалу.

Рукавицею по дембелю

Рукавицею по дембелю

Золотоніські правоохоронці розкрили резонансне вбивство студентки 4–го курсу одного з черкаських ВНЗ. Ще в січні дівчина пішла на побачення зі своїм хлопцем і не повернулася додому. Спершу її вважали зниклою безвісти. Потім тіло дівчини знайшли в підвалі житлового будинку: експерти нарахували 27 ножових поранень у грудну клітку та живіт.

Потужна все ж — небезпечна

Потужна  все ж — небезпечна

Робочий тиждень у вугільному підземеллі Донеччини розпочався з вибуху, що стався в понеділок на шахті «Красноармійська–Західна №1». За попередніми даними, вибух прогримів у виробці шостої південної лави. На небезпечній ділянці в цей час перебували 52 гірники, яких оперативно евакуювали на–гора.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Український рахунок

Український рахунок

2 квітня Кабінет Міністрів доручив Держкомстату розробити до наступного року проект підготовки і проведення Всеукраїнського перепису населення, який має відбутись у 2011 році. А пробний перепис планують провести вже цьогоріч. Скільки українців експерти нарахують тепер, можна тільки здогадуватися. Та прогнози соціологів невтішні.

Африканський абордаж

Африканський абордаж

Ситуації, які звичайна людина може побачити лише у голлівудських історичних фільмах, трапляються і в наші часи. Ввечері минулої п’ятниці французьку трищоглову 88–метрову люкс–яхту Ponnant біля берегів східноафриканської країни Сомалі захопили десятеро озброєних піратів. На борту судна було на той момент 30 осіб. За повідомленням МЗС України, серед них є одна громадянка нашої держави. Тим часом, як повідомляє російська інформагенція ІТАР–ТАКС, у заручниках опинилися аж десятеро громадян України.

Вирок Держкомстату для нашого гаманця

Вирок Держкомстату для нашого гаманця

За офіційними даними Держкомітету статистики, інфляція у березні збільшилась до 26,2 відсотка у порівнянні з березнем минулого року, а зростання споживчих цін із початку нового року становить 9,7 відсотка. Світовий банк погіршив прогнози інфляції в Україні з 13,8% до 17,2% у поточному році. «Україна перебуває навіть у гіршій інфляційній ситуації, ніж ми очікували в жовтні 2007 року», — стверджують експерти цієї фінансової установи.

Всі статті рубрики