Що ллють, те й п’ють

Що ллють, те й п’ють

З усіх найрізноманітніших сортів горілки, від пляшок з якою вгинаються полиці місцевих крамниць, знавці цього діла визнають тільки два види : «питну» та, навпаки, таку, яку цмулити не варто навіть напідпитку. Причому останній сорт, зважаючи на спокусливу ціну, залишається досить популярним серед невибагливих споживачів. І йдучи назустріч побажанням клієнтів, виробники цієї рідини обіцяють зробити її ще дешевшою. Бо витрати на примітивний розлив, як засвідчує практика роботи виявленої підпільної «гуральні» в Донецьку, і справді мінімальні.

Мати не пускала...

Мати не пускала...

Після вдалого завершення опе­рації з пошуку двох негідників, котрі нібито заштовхали старшокласницю однієї зі шкіл Тлумацького району в мікроавтобус і поглумилися над нею посеред поля на сусідній Коломийщині, правоохоронці не отримали відчуття успішно виконаної роботи. Розчарування дещо пом’якшувала обіцянка батька «потерпілої» відшкодувати збитки від тривалих пошуків — до них були залучені солідні міліцейські сили обох районів, на території яких розгорталися драматичні події, описані заявником.

«Дерибан» однаковий усюди

«Дерибан» однаковий усюди

Три місяці тому за наказом міністра внутрішніх справ Юрія Луценка було розформовано міськуправління міліції Ялти. Вже на початку січня така ж доля спіткала й три райвідділи міліції на Київщині — в Ірпені, Борисполі та Обухові. У всіх чотирьох випадках причина була одна — бездіяльність у боротьбі зі злочинами у сфері земельних відносин. У райвідділи призначили нових керівників із додатком «в. о»., а міліцейські колективи мали набрати «по–новому». Юрій Луценко тоді зазначав, що вже через три місяці заслухає звіт про результати роботи цих райвідділів. Ялта вже прозвітувала на початку цього тижня, під час чергового робочого візиту міністра до Криму. Журналіст «УМ» потрапив на закриту нараду керівництва МВС із колективом тепер уже міськвідділу міліції Ялти, а також дізнався про те, як бореться з «дерибаном» землі міліція Київщини...

Всі статті рубрики