З актової зали — в наручниках

З актової зали — в наручниках

Узяти участь у затриманні «перевертнів у погонах» лінійного відділення міліції залізничної станції Сімферополь «Україні молодій» запропонував міністр внутрішніх справ Юрій Луценко під час робочої поїздки до Криму. «Уявіть собі, вони затримали людину, побили, подумали, що вбили чоловіка, й викинули за містом у лісосмузі, а той опритомнів на снігу й прийшов до нашого підрозділу внутрішньої безпеки й написав заяву», — розповів Юрій Віталійович.

Задокументований пшик

Задокументований пшик

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

7 березня ц.р. «Україна молода» надрукувала інтерв’ю, яке дав газеті начальник Департаменту ДСБЕЗ МВС України Леонід Скалозуб. А якщо вже погоджуватися з високим міліцейським чином, то тільки після переконливих документальних, а не голослівних доказів.

Микола Іллічов: Арешти ще будуть, і ніхто нам не завадить

Микола Іллічов: Арешти ще будуть, і ніхто нам не завадить

Із виконувачем обов’язків начальника ГУМВС в АР Крим генералом Іллічовим «УМ» поспілкувалася в Ялті, коли дводенний робочий візит керівництва МВС до автономії з метою перевірки діяльності місцевих правоохоронців добігав кінця. Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко поставив нові завдання перед кримською міліцією, вказав на помилки. Відтак з паном Іллічовим ми говорили як про здобутки місцевих правоохоронців, найближчі пріоритети в боротьбі з криміналом, так і про слабкі місця в роботі силовиків. Від того, як спрацює міліція Криму в найближчий місяць, залежить офіційне призначення пана Іллічова на посаду начальника главку міліції автономії. Нині ж він лише виконує обов’язки на цій посаді.

Всі статті рубрики