Було далеко — й сільрада згоріла

Було далеко — й сільрада згоріла

Пожежники б’ють на сполох. В області за останні 15 років пожежно–рятувальні підрозділи ліквідували у 58 селах. Часто, щоб прибути на місце НП, рятувальникам доводиться долати по декілька десятків кілометрів. Так сталося і 7 березня, коли працівники Ільмівської сільської ради Городнянського району помітили, що зайнявся дах адміністративної будівлі.

Вогонь на ярмарку

Вогонь на ярмарку

Як повідмоляє прес–служба ГУ МНС у Полтавській області, полум’я повністю знищило покрівлю на площі двадцяти квадратних метрів, віконні й дверні блоки та стіни Хівриної садиби. Збитки і причину пожежі наразі встановлюють, а ось керівництво проекту «Сорочинський ярмарок» вважає, що причиною займання є підпал.

Брати по крові. Чужій

Брати по крові. Чужій

Працівники ГУ МВС у Донецькій області затримали підозрюваного у скоєнні щонайменше семи вбивств. Як розповів начальник обласного відділу міліції генерал–майор Микола Куп’янський, затриманому — 41 рік, раніше його притягували до кримінальної відповідальності за розкрадання держмайна, грабіж, крадіжку, зберігання вогнепальної зброї. Отримавши тринадцять років позбавлення волі, в жовтні 2006 року чоловік звільнився умовно–достроково. Тепер же його і спільника підозрюють у серії вбивств.

Ні вам, ні нам

Ні вам, ні нам

Як уже повідомляла «УМ», приватні перевізники розпочали страйк 12 березня, вимагаючи підвищення плати за проїзд. У цей день на маршрут не виїхали понад 2000 «газельок». Та якщо тоді водії «маршруток» просто не вийшли на роботу, то вчора страйк перемістився вже на центральну частину міста: власники розставили автобуси по обидва боки проїж­джої частини вулиць Хрещатик, Богдана Хмельницького і Грушевського, обмеживши фактично рух транспорту в центрі Києва.

«Газ за 300, але сьогодні»

«Газ за 300, але сьогодні»

Розтягнута на два з половиною місяці чергова епопея під назвою «Україна й Росія б’ються за газ» таки дійшла фінішу. Принаймні проміжного. Цей процес був оповитий ореолом таємничості й скандальності. І якщо після того, коли «Газпром» припинив обмежувати подачу газу в Україну, це подавали як перемогу Тимошенко, то кінцеві домовленості більше скидаються на поразку.

І хто їм суддя, тим домушникам?!

І хто їм суддя, тим домушникам?!

З помешкання колишнього Генпрокурора України Віктора Шишкіна зловмисники винесли 200 тисяч гривень, 3 тисячі євро та газовий пістолет його дружини. Злодії зламали замок вхідних дверей і спокійно проникли у помешкання, а затим так само непомітно покинули його. Історія набула таємничості після того, як у ЗМІ просочилася інформація про нібито вказівку міністра внутрішніх справ Юрія Луценка не повідомляти журналістам жодних даних про обставини пограбування.

Всі статті рубрики