Глевкий аравійський млинець

Глевкий аравійський млинець

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Як уже повідомляла «УМ», за підсумками 24–годинної кільцевої гонки в Дубаї українська команда Chervonenko Racing посіла 66–те місце. Екіпаж під українським прапором стартував на цьому престижному ралі вперше, а загалом у столиці ОАЕ змагалися 87 екіпажів із 25 країн світу. Про деталі перегонів їх учасники розповіли на прес–конференції в Києві.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Володимир Дюдя: Щоб перемогти, я просто їду, доки вистачає сил

Володимир Дюдя: Щоб перемогти, я просто їду, доки вистачає сил

Велогонщик Володимир Дюдя є «ходячим» підтвердженням того, що по–справжньому талановита людина талановита в усьому. Прийшовши у велоспорт уже 14–літнім, хлопчина через якісь два роки виконав норматив майстра спорту міжнародного класу. Нині один із найсильніших трековиків світу цікавиться як науковими розробками вітчизняних фахівців (саме на Батьківщині йому відмінно зробили операцію на коліні), так і переймає практичні навички за кордоном. Володимир пише вірші і соромиться, наче школяр, коли спілкується з людьми, до яких відчуває велику повагу. Отримуючи приз найкращому спортсменові України за грудень 2007 року з рук президента НОК Сергія Бубки, Дюдя зашарівся і не зміг підібрати слова, щоб переказати свої емоції.

На Святвечір спортсмен відзначив своє 25–річчя. Із дружиною Світланою вони виховують сина. Через часту відсутність батька вдома маленький Владислав не одразу його пізнає, коли Дюдя–старший повертається з відряджень. І на питання «де твій тато?» впевнено вказує не на Володимира, а на його фотографію на стіні. Велогонщик збирається усунути цей недолік, але вже після Олімпійських ігор — у Пекіні він має велике бажання замахнутися на найвищу сходинку п’єдесталу.

Удвох — легше

Удвох — легше

Ранній виліт сестер Бондаренко із сітки одиночного розряду, схоже, допоміг їм зекономити сили й не розпорошуватися на два турніри. Адже дуетом Катерина й Олена дійшли вже до фіналу «Аустреліен Оупен»! Учора наші дівчата продовжили вибивати «сіяних» тенісисток, причому — без шансів для суперниць. У півфіналі парного розряду український «сімейний підряд» всього за 44 хвилини розібрався з десятим за силою дуетом відкритого чемпіонату Австралії — іспанками Руано–Паскуаль і Гаррігес — 6:2, 6:4.

Всі статті рубрики