Нескаламучена музика

Нескаламучена музика

Луганськ має всі ознаки культурного центру, але є особливості. Обласну філармонію, скажімо, тут не можуть відновити вже шостий рік. У Галереї мистецтв замість картин експонують аматорські фальшивки так званого «Музею жертв Помаранчевої революції».

Допоможіть дітям, які цього потребують

Допоможіть дітям, які цього потребують

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Понад 10 тисяч дітей­сиріт, неповносправних дітей та дітей з малозабезпечених і багатодітних сімей по всій Україні отримають цьогоріч подарунки до Дня святого Миколая, 19 грудня.

Начитаний Миколай

Начитаний Миколай

13—14 грудня в Уж­городі вшосте пройде книжковий ярмарок. «Ужгородський книжковий Миколай» уже став своєрідною культурною візитівкою краю — як музичний фестиваль імені Машкіна чи фестиваль «Червоне вино» в Мукачеві.

Молитва за книгу? За гроші платників податків?

Молитва за книгу? За гроші платників податків?

Минулого року президент Фору­му видавців, відома «лобістка» читання як способу життя Олександра Коваль започаткувала «Різдвяний книжковий ярмарок» і в Києві: в «Українському домі» відбувся не дуже великий, але помітний, затишний, креативний, розважальний, фестивальний, передноворічний захід.

Гапоччина затинанка

Гапоччина затинанка

Гапа (за метрикою Галина) чхає на умовності. На відміну від багатьох українських літераторських династій, представники яких намагаються не акцентувати на родинних зв’язках, дівчина їх аж ніяк не приховує і тим більше не соромиться.

Всі статті рубрики