«Урок гламуру» по-роттердамськи

«Урок гламуру»  по-роттердамськи

До Нідерландів, де 8 грудня відбудеться фінал «Дитячого Євробачення», одинадцятирічна Ілона Галицька повезе свою пісню «Урок гламуру». До фіналу Ілона готується серйозно, займається не лише вокалом, а й англійською мовою та хореографією.

Бобик лягає на операцію

Бобик лягає на операцію

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Із 3 січня наступного року Київ розпочинає масштабну довгострокову програму зі стерилізації безпритульних тварин. Як підрахували фахівці, сьогодні на вулицях столиці мешкає близько тридцяти тисяч чотирилапих «бомжів».

Для тих, кому до 35

Для тих, кому до 35

Постановою Кабміну запроваджуються молодіжні премії за досягнення, які сприяють розвитку суспільноекономічного життя України й затвердженню міжнародного авторитету. Вручатимуть їх щороку в День молоді тим, хто не перейшов 35річний «рубікон».

Смерть без вибуху

Смерть без вибуху

Під Новобогданівкою, де тривають роботи зі знешкодження боєприпасів, знову НП. У середу опівдні там завалило грунтом двох саперів, які готували до закладки чергової партії вибухівки спеціально вириту траншею.

Звеліли валити вал

Звеліли валити вал

Прокуратура міста Києва завершила розслідування кримінальної справи щодо знесення фрагменту оборонного валу початку XVIII століття, який будувався ще за наказом гетьмана Івана Мазепи, нагадаємо, це сталося на території комплексу «Мистецький Арсенал», який зараз будується.

Крути під прицілом камер

Крути під прицілом камер

Усе, що зараз відбувається біля пам’ятника Героям Крут у Борзнянському районі на Чернігівщині, фіксується камерами відеоспостереження. Їх було закуплено і встановлено за рахунок коштів громадської організації «ПластАрт».

Мерзни, мерзни, нільський хвіст!

Мерзни, мерзни, нільський хвіст!

Одним із перших відреагував на близький прихід календарної зими досі невловимий у Маріуполі крокодил — в один із передостанніх осінніх днів він «здався» першому стрічному. Ним виявився працівник підрядної організації «Маріупольмонтаж» Василь Акімов, який побачив рептилію поблизу відстійника ТЕЦ меткомбінату «Азовсталь».

Всі статті рубрики