ХРОНІКА

02.11.2007

Бокс

Слідом за Василем Ломаченком і Сергієм Дерев’янченком до чвертьфіналів чемпіонату світу, що триває в Чикаго, пробилися ще двоє українців. Львів’янин Георгій Чигаєв (категорія до 48 кг) путівку на Олімпійські ігри відняв у поляка Мащика (рахунок за очками — 26:13), а луганчанин В’ячеслав Глазков (понад 91 кг) не залишив шансів колумбійцю Рівасу — 23:7.

Хокей

Відкрита першість Росії. Вища ліга. Дивізіон «Захід». 11–й тур. «Сокіл» — «Титан» (Клин) — 2:3 (0:0, 2:3, 0:0; Литвиненко, 21 (більш.); Зоткін, 32 (більш.) — Прудников, 28, 40 (менш.); Сичов, 29). Повторна зустріч відбулася в Броварах учора ввечері.

Шахи

У четвертому турі командного чемпіонату Європи, що триває на Криті, чоловіча збірна України здобула перемогу над македонцями (2,5:1,5) і піднялася на шосте місце. Василь Іванчук і Андрій Волокітін свої партії виграли, Олександр Арещенко звів унічию, а Олександр Моїсеєнко — програв. Українські жінки (Катерина Лагно, Наталія Жукова, Інна Гапоненко й Тетяна Василевич) розписали чотири нічиї з командою Голландії й опинилися на восьмій позиції.

Теніс

У другому колі турніру серії WTA у Квебеку (Канада) українка Юлія Вакуленко перемогла господарку змагань Стефані Дюбуа (6:1, 2:6, 7:5) і вийшла до чвертьфіналу.

* * *

Українець Сергій Стаховський (289–й номер світового рейтингу) програв у другому раунді турніру серії «челенджер» у Ахені (Німеччина) бельгійцеві Стіву Дарсісу (111) — 2:6, 6:7.

Фехтування

У перші два дні юніорського чемпіонату Європи, що триває у Празі, українці здобули три медалі. Дмитро Пундик з Хмельниччини виграв змагання шаблістів, а серед дівчат у цьому ж виді зброї наші Ольга Жовнір і Ніна Козлова здобули «срібло» й «бронзу» відповідно.

Волейбол

Українська чоловіча суперліга. Перенесені матчі 3–го туру. «Кримсода» — «Локомотив» (Х) — 1:3, 2:3.