Тризуб у достойну оправу

Тризуб у достойну оправу

На вісімнадцятому році незалежності Україна, можливо, отримає Великий герб. Принаймні Міністерство культури і туризму оголосило конкурс на кращий ескіз цього державного символу, повідомили «Українські новини». Конкурс стартував 23 жовтня і триватиме до 1 вересня 2008 року. А його підсумки будуть підбиті до 10 жовтня 2008 року.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Рятуйте наші ліки!

Рятуйте наші ліки!

Учора вранці Борщагівський хіміко–фармацевтичний завод у Києві зупинив лінію виробництва дитячих сиропів. Наступним кроком вони можуть повністю зупинити підприємство. Цим керівництво і колектив заводу хочуть привернути увагу держави і громади до системної кризи, у якій, на їх думку, перебуває фармацевтична галузь, а саме до рейдерських атак на заводи. Акцію підтримує Асоціація фармацевтичних виробників України (АФПУ). Якщо до їх вимог не прислухаються найбільші фармацевтичні компанії, такі як «Дарниця», «Фармак» та «Київмедпрепарат», обіцяють припинити виробництво ліків, повідомляє «Інтер–медіа консалтинг».

Я тобі допоможу...

Я тобі допоможу...

Суть акції, зініційованої столичною міськдержадміністрацією, полягає в тому, щоб малозабезпечені сім’ї, неповнолітні діти, люди похилого віку отримували адресну допомогу від більш заможних киян не через фонди, а особисто, так би мовити, з рук у руки. Як пояснили «УМ» у прес–службі КМДА, це пов’язано з тим, що бюджет столиці не може профінансувати потреби тисяч нужденних, які звертаються по допомогу.

Покарана неповага

Покарана неповага

Зневага до людського горя, а тим паче до біди своїх співвітчизників, — явище ганебне. А коли це роблять телевізійники чи радійники, які мовлять для людей на всю Україну, воно ще й цинічне. Незважаючи на те, що 16 жовтня було оголошено днем жалоби за трагічно загиблими під час вибуху в Дніпропетровську, низка телерадіоорганізацій проігнорувала зобов’язання віддати їм шану.

До пари, щоб не з’їли татари

До пари, щоб не з’їли татари

Учора вранці вхід до заводоуправління був забарикадований стільцями. В такий спосіб заблокували прохід на територію заводу слідчій групі кременчуцької міліції, яка, за словами начальника НПЗ Василя Овчаренка, розслідує кримінальну справу, порушену за фактом вчиненого 19 жовтня групового порушення громадського порядку.

Всі статті рубрики