Краще за льотчиків літає «Сокіл»

Краще за льотчиків літає «Сокіл»

Календар стартових матчів у вищій лізі чемпіонату Росії для київського «Сокола» наче спеціально був складений таким чином, аби заманити українських вболівальників на трибуни й «підсадити» їх на захоплююче дійство під назвою хокей. Думається, цей план спрацював, адже кожен із шести домашніх матчів нашої команди, яка демонструє справді видовищну гру, відрізнявся від іншого й подарував глядачам купу емоцій — від розчарування поразкою, обурення несправедливими рішеннями арбітрів до радості від зливи голів і бажаної перемоги в серії булітів.

І хто тут аутсайдер?

І хто тут аутсайдер?

Гучною сенсацією завершився суботній поєдинок на столичному стадіоні «Динамо», в якому чемпіони країни поступилися відвертому аутсайдеру — охтирському «Нафтовику». Київський наставник Йожеф Сабо поплатився за те, що виставив на матч напіврезервний склад, надавши можливість перепочити лідерам перед сьогоднішнім двобоєм у Лізі чемпіонів із «Спортингом». А Мілько, Нінкович і Лисенко разом із Гусєвим, Ротанем та Ребровим не змогли уразити ворота команди з Сумщини. Хоча харківський арбітр Подушкін явно симпатизував господарям, але навіть з 11–метрового, призначеного за потрапляння м’яча у руку, капітан «біло–блакитних» пробив вище рамки. А провалом Родріго вміло скористався Шептицький, пробивши у кут воріт Рибки. Колектив Валерія Городова здобув дві перемоги за тиждень, перегравши ще у середу «Зорю» у Кубку України.

Дощ тобі в допомогу

Дощ тобі в допомогу

Гран–прі Японії після 30–річної перерви повернулося на автодром у Фудзі. Перегони видалися багатими на події, а головним творцем новин стала погода. Але саме такі екстремальні умови подарували вболівальникам чи не найцікавіший етап сезону. Так суботні вільні заїзди були відмінені через сильний туман, проте кваліфікація відбулася, хоч і з запізненням. Три сесії заїздів найкраще використав лідер чемпіонату — британець Льюїс Хемілтон, який зумів випередити свого «заклятого друга» по команді «Макларен», іспанця Фернандо Алонсо. Третє й четверте місця на стартовій решітці гонки забронювали за собою пілоти «Феррарі» — Райкконен і Масса.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики