У Смілі бригади комунальників перекривають дахи пошкоджених ракетою будинків

10.05.2024
У Смілі бригади комунальників перекривають дахи пошкоджених ракетою будинків

Черкащани допомагають херсонцям. (Фото Черкаської райради.)

У місті Сміла, куди не так давно прилетіла ракета окупантів, бригади комунальних підприємств продовжують перекривати дахи пошкоджених будинків.
 
Про це інформує голова Черкаської районної військової адміністрації Олександр Василенко. За його словами, рашисти завдали пошкоджень 120 будинкам, із них чотири багатоповерхівки. Вибуховою хвилею найбільше пошкодило вікна, також значних руйнувань зазнали дахи приватних будинків. Тому Сміла знову змушена оговтуватися від атаки ворога.
 
«Ми не залишилися осторонь і підтримуємо постраждалих смілян. Дякую кожному, хто розділяє біду наших земляків і допомагає відбудовувати пошкоджені домоволодіння», — наголошує Олександр Василенко.
 
При цьому, додає він, Черкаський район не забуває допомагати деокупованій Херсонщині. Цього разу туди передали акумуляторну станцію, інверторний генератор та 150 сумок-баулів.
 
«Ми допомагаємо Херсонщині з дня звільнення. Нині підтримуємо зв’язок не лише із захисниками, а й із рятувальниками, які ліквідовують наслідки обстрілів», — розповідає пан Олександр.
 
Він каже, що для головного управління ДСНС у Херсонській області відповідно до їхнього запиту відвезли 150 сумок-баулів, пошитих за рахунок комунальних підприємств: «Райліс», теплових мереж Черкаського району та підприємця Віталія Шинкаренка.
 
«Також завдяки небайдужим підприємцям передали херсонським ДСНС-никам портативну акумуляторну станцію від ТОВ Viko Mebli та інверторний генератор від Dan Napadaylo. Пишаюся нашими представниками бізнесу, що наближають Перемогу», — підсумовує голова районної ради Олександр Василенко.