У вбивстві поліцейського Зарецького підозрюються два бійці Сухопутних військ

16:35, 20.04.2024
У вбивстві поліцейського Зарецького підозрюються два бійці Сухопутних військ

Двоє військовослужбовців Сухопутних військ підозрюються у вбивстві поліцейського. (Скріншот відео)

Підозрюваними у вбивстві 20-річного поліцейського Максима Зарецького на Вінниччині є двоє військовослужбовців однієї з військових частин Сухопутних військ ЗСУ.

 

Їх впізнали на відео розстрілу правоохоронця, а також на іншому відео з АЗС, які поширюється в медіа.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє пресцентр Сухопутних військ ЗСУ в суботу.

 

«Висловлюємо глибокі співчуття родині загиблого під час нічного нападу на Вінниччині поліцейського Максима Зарецького. Схиляємо голови в жалобі разом з працівниками Національної поліції України, які з нами виконують завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності Україну», - зазначають у Сухопутних військах.

 

І додають, що це непоправна втрата, а винні у цьому злочині повинні понести найсуворіше покарання.

 

«На відео, яке поширюється в медіа, присутні військовослужбовці однієї із військових частин Сухопутних військ Збройних Сил України. Командування Сухопутних військ надасть максимальне сприяння у всебічному та неупередженому розслідуванні у вбивстві поліцейського», - додали у військах.

 

Як повідомляла «УМ», слідчі перевіряють двох військовослужбовців на можливу причетність до розстрілу поліцейського патруля у Гайсинському районі Вінниччини.

 

Вночі, 20 квітня, працівники поліції зупинили для перевірки невідомий автомобіль. В авто перебували двоє чоловіків, які відкрили вогонь по поліцейських.

 

Від поранень загинув рядовий поліції інспектор сектору реагування патрульної поліції відділу поліції №1 (Бершадь) Гайсинського райуправління Максим Зарецький, а його напарник був поранений.