Сергій Тюрін офіційно очолить Хмельницької ОДА

16:54, 16.02.2024
Сергій Тюрін офіційно очолить Хмельницької ОДА

Сергій Григорович Тюрін — український державний діяч та адвокат. (Фото з відкритих джерел)

Кабінет міністрів погодив призначення Сергія Тюріна головою Хмельницької обласної державної адміністрації під час засідання 16 лютого.

 

Тепер відповідний указ має підписати президент.

 

Як інформє Україна молода, про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

 

"Погоджено призначення Тюріна Сергія Григоровича головою Хмельницької обласної державної адміністрації", - написав Мельничук.

 

Зауважимо, що Тюрін виконує обов'язки керівника облдержадміністрації з моменту звільнення попереднього голови Сергія Гамалія у березні 2023 року.

 

Сергій Григорович Тюрін — український державний діяч та адвокат, був призначений першим заступником голови Хмельницької ОДА у грудні 2020 року.

 

У політикумі Хмельниччини понад десять місяців очікували, що незабаром Сергія Тюріна таки призначать "повноцінним" очільником ОВА.

 

За інформацією аналітичної системи YouControl, Сергій Тюрін є одним із засновників київської ТОВ «Юридична фірма С.Т. ПАРТНЕРС», яка була заснована у 2018 році. Її основний вид діяльності - консультування з питань комерційної діяльності й керування. Також Сергій Тюрін з 2018 року є засновником і керівником київського адвокатського об’єднання «С.Т. Партнерс», основний вид діяльності – діяльність у сфері права.

 

Сергій Тюрін був успішним київським адвокатом, який спеціалізувався у сферах судової практики, вирішення корпоративних спорів, захисту керівників та власників бізнесу від кримінальних переслідувань.

 

Як повідомляла «УМ», нещодавно Іван Федоров був призначений головою Запорізької ОВА.