Кім «надуває щоки»: відвідав військові заводи і хоче перетворити Південну Корею на попіл

10:23, 10.01.2024
Кім «надуває щоки»: відвідав військові заводи і хоче перетворити Південну Корею на попіл

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин постійно провокує своїх сусідів намагаючись розв"язати війну.

Кім Чен Ин, Лідер Північної Кореї, проінспектував роботу головних військових заводів країни і зробив кілька погрозливих заяв на адресу Південної Кореї, зокрема запевняв, що в разі конфронтації перетворить її на попіл.

 

Як інформує УМ, про це повідомило Центральне телеграфне агентство Кореї.

 

Повідомляється, що Кім Чен Ин відвідував військові заводи протягом двох днів − 8 і 9 січня − і "висловив велике задоволення" тим, що заводи "бездоганно виконують план оснащення передових великих з'єднань і головних ракетних частин новітнім озброєнням".

 

Але при цьому лідер КНДР наголосив, що потрібно "постійно активно прискорювати невпинне збільшення продуктивності", випускати більше озброєнь і бойової техніки.

 

За словами Кім Чен Ина, "потрібно налагодити економіко-організаційну роботу і керівництво виробництвом, щоб перетворити нинішній рік на рік, коли відбудуться великі зміни в прискоренні підготовки країни до війни".

 

У своїх промовах він охарактеризував Республіку Корея як "найворожішу державу для КНДР", яка "тривалий час, протягом близько 80 років, скажено чіплялася тільки за злісну конфронтацію, щоб скидати нашу владу і режим".

 

За словами Кім Чен Ина, якщо Південна Корея спробує використати збройні сили проти КНДР або загрожуватиме "суверенітету та безпеці КНДР", то він буде "без вагань пускати в хід увесь арсенал наявних засобів і сил, щоб повністю перетворити Республіку Корея на попіл".

 

"У нас є така воля, сили і спроможність, і надалі будемо неодмінно розширювати і зміцнювати їх", − запевнив Кім Чен Ин.

 

Як повідомляла УМ, Південна Корея надала Україні снарядів більше за Євросоюз.