Дав добро: російський «цар» балотуватиметься на «виборах» 2024 року

14:35, 08.12.2023
Дав добро: російський «цар» балотуватиметься на «виборах» 2024 року

Президент росії володимир путін підтвердив висунення на новий термін. Це сталося на церемонії вручення державних нагород у Кремлі 8 грудня.

Своє висування на новий президентський термін на «виборах» 2024 року підтвердив президент росії володимир путін.

 

Як інформує УМ, про це 8 грудня повідомило Радіо Свобода.

 

Зазначається, що Путін сказав про це в розмові з представником російської окупаційної влади в тимчасово захопленому Донецьку Артемом Жогою. Спілкування відбулося на церемонії вручення державних нагород у Кремлі.

 

Сьогодні ж раніше видання «Проект» випустило матеріал із аналізом діяльності Путіна за останній рік. Воно дійшло висновку що 71-річний Путін, який багато років створював імідж людини, не схожої на своїх попередників, людей похилого віку, обтяжених хворобами та згубними пристрастями (Бориса Єльцина, Леоніда Брежнєва), тепер «нерідко схожий саме на них».

 

Нагадаємо, що 6 грудня Рада федерації РФ призначила президентські вибори на 17 березня 2024 року. Як це склалося в часи пандемії короновірусу, вони проходитимуть три дні: 15, 16 та 17 березня.

 

За даними російських журналістів, Кремль поставив перед чиновниками завдання забезпечити Путіну понад 80% голосів під час голосування. На «виборах» 2018 року перемогу оголосили із рекордним тоді результатом 76,69%.

 

Як повідомляла УМ, росія без путіна: соратники Навального закликають агітувати проти диктатора.