Особливості купівлі будинку в Одесі

17:12, 24.10.2023
Особливості купівлі будинку в Одесі

Якщо цікавить будинок із гарною територією та дизайном, розташований біля моря, то необхідно підготувати чималу суму.

Одеса — це чудове місто не лише для життя, але й для відпочинку і розвитку бізнесу. З кожним роком попит на одеське житло лише зростає, тож від інвестицій у придбання приватного будинку тут можна отримати велику вигоду.

 

Щоб вигідно купити дом в Одесі, рекомендуємо скористатися послугами агенції нерухомості Atlanta. Ця компанія понад 20 років присутня на ринку України, тож співробітники мають неабиякий досвід. На сайті можна знайти величезну базу оголошень, завдяки якій фахівці неодмінно підберуть оптимальний варіант та будуть супроводжувати процес покупки від першого до останнього етапу.

 

Де знайти гарні будинки в Одесі?

 

Одеса — велике місто, тож тут можна знайти різноманітні варіанти житла. В кожному районі продаються приватні будинки, котеджі, флігелі. Є варіанти:

 

● біля моря;

● у спальних районах;

● у передмісті.

 

Якщо цікавить будинок із гарною територією та дизайном, розташований біля моря, то необхідно підготувати чималу суму. З обмеженим бюджетом не варто розраховувати на житло в Приморському, Хаджибейському (Малиновському) чи Київському районах міста.

 

У Пересипському (Суворовському) районі можна знайти найдешевше житло — звісно, якщо це не двоповерховий особняк. Тут проходять міські каналізація та водопровід, тож жити буде комфортно. Розрахунок вартості здійснюють, спираючись на площу землі.

 

У передмісті також є непогані варіанти. Дачний будиночок може в подальшому стати повноцінним житлом та гарним вкладенням коштів. Зазвичай такі споруди знаходяться біля зупинок та інфраструктури, тож це гарний вибір для поціновувачів свіжого повітря та відкритого простору.

 

Коли краще купувати приватний будинок в Одесі?

 

Найкращий час для придбання одеського житла — це грудень та квітень. Зазвичай нерухомість дешевшає перед святами. Заміську ділянку краще купувати навесні, адже в цю пору року ви одразу помітите недоліки будинку та зможете вплинути на початкову ціну. Взимку — найкращий час для придбання нерухомості в місті, бо просто на місці можна побачити, як працює опалювальна система, та оцінити стан труб.

 

Таким чином буде простіше вибрати найкращий варіант або збити ціну на будинок. Насамкінець варто сказати, що інвестування грошей у одеську нерухомість — це вигідний варіант. АН Atlanta допоможе придбати будинок в Одесі за найвигіднішою ціною на українському ринку