Удар по пансіонату та зерносховищу: росія атакує мирну Одещину

09:31, 07.10.2023
Удар по пансіонату та зерносховищу: росія атакує мирну Одещину

Рашисти черговий раз вгатили по цивільній інфраструктурі Одещини

Вночі російські війська вдарили ракетами «Онікс» по об'єктах в Одеській області. Поцілили в пансіонат та зерносховище, що призвело до серйозних руйнувань цивільної та припортової інфраструктури. 

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

 

За його словами, в Одеському районі ракети влучили у будівлю пансіонату і в зерносховище біля порту. Уламки ракет і вибухова хвиля стали причиною пожежі в гаражному кооперативі. Пошкоджено кілька багатоквартирних будинків – там вибиті вікна.

 

За інформацією Сил оборони півдня, росіяни атакували надзвуковими протикорабельними ракетами типу Онікс, які запустили з берегового ракетного комплексу Бастіон в окупованому Криму.

 


Четверо людей звернулися до медиків з легкими травмами від битого скла, адже вибухова хвиля побила вікна і балкони. Всім постраждалим надали кваліфіковану допомогу на місці, без госпіталізації.

 

Як повідомляла УМ, 26 вересня російські окупанти атакували припортову інфраструктуру Одеської області. У результаті нападу, пошкоджено будівлю пункту пропуску та склади, 3 десятки вантажівок, згоріли 6 фур.Також постраждали 2 людини. Поранені водії були швидко госпіталізовані.