Голова СЗР рф Наришкін наляканий «збоченнями» в Європі

15:49, 15.08.2023
Голова СЗР рф Наришкін наляканий «збоченнями» в Європі

Одіозні учасники Московського форуму «Армия-2023» напродукували чимало фейків. (facebook.com/pacstoorg)

Голова Служби зовнішньої розвідки росії Сергій Наришкін заявив про те, що в Європі нібито з’явилася «така кількість збочень», через які «духовно і фізично здоровій людині» страшно туди їхати.

 

Як інформує Україна молода, про це одіозний Наришкін не кліпнувши оком заявив під час виступу на Московській воєнній виставці «Армия-2023», передає Парламентська асамблея Одкб у вівторок.

 

До речі, сам Наришкін перебуває під санкціями США та країн ЄС через активну участь в анексії Криму та війні на сході України. Через це йому, зокрема, було відмовлено у в'їзді до Фінляндії в 2015 році.

 

При цьому путні не наважився поїхати на виставку під Москвою і надіслав лише відеопривітання учасникам «ворожою» англійською мовою.

 

Тоді як міністр оборони рф Сергій Шойгу на виставці заявив, що саме Одкб є пріоритетом співпраці для очолюваного ним злочинного відомства.

 

Від зашкварів Наришкіна вирішив не відставати міністр оборони білорусі Віктор Хренін, який нафантазував, що «боротьба багатьох країн за суверенітет та незалежність призвела до глобального протистояння між Заходом та Сходом на території України».

 

Мовляв, «колективний Захід фактично підвів планету до межі третьої світової війни». До того ж, Хреніну привиділося «встановлення на планеті нового неоколоніального режиму».

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анатомія російських фейків про біологічну зброю 

 

Нагадаємо, з журналістики Наталія Стеблина пропонує відеоурок 3. Ознаки фейків.