На Донбасі окупанти поранили двох українських військових

08:59, 06.02.2022
На Донбасі окупанти поранили  двох українських військових

Двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали поранення внаслідок обстрілу з боку російських окупантів

Шість порушень режиму припинення вогню з боку російських найманців зафіксовано впродовж минулої доби, 5 лютого. 


Як інформує Україна молода, про це йдеться у ранковому зведенні сил штабу ООС.


"Збройні формування Російської Федерації обстріляли населений пункт Павлопіль, застосувавши 2 безпілотні літальні апарати, з яких скинули 4 гранатометні постріли, імовірно ВОГ-17. Вибухами пошкоджено будівлю школи. Втрат серед цивільного населення немає. У бік Пісків окупанти двічі відкривали вогонь зі стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.


Також неподалік Пищевика російські найманці двічі обстрілювати позиції українських захисників з автоматичних станкових гранатометів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї, а біля Березового російсько-окупаційні війська здійснили обстріл з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.


"Внаслідок дій ворога двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали поранення. Воїни перебувають в лікувальних закладах. Стан їхнього здоров’я – задовільний", - наголосили у штабі ООС.


Станом на 7 годину ранку поточної доби з боку російсько-окупаційних військ порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.


Як повідомляла УМ, вчора, 5 лютого, російські окупанти скинули з безпілотника чотири саморобні вибухові пристрої на територію селища Павлопіль під Маріуполем.