Володимир Зеленський на з’їзді з бургерами і піцею був висунутий у президенти

16:37, 21.01.2019
Володимир Зеленський на з’їзді з бургерами і піцею був висунутий у президенти

"Всіх делегатів та гостей з’їзду частували піцею, соком та бургерами", - йдеться в повідомленні прес-служби Володимира Зеленського (фото: facebook.com)

Партія "Слуга народу" висунула Володимира Зеленського кандидатом у президенти.
 
Про це інформує прес-служба Зеленського.
 
Зазначається, що з’їзд відбувався у неформальній обстановці, а рішення було прийнято одностайно.
 
 
"Крім того, в рамках з’їзду, відбулося привітання кількох іменинників серед присутніх делегатів. Всіх делегатів та гостей з’їзду частували піцею, соком та бургерами", - йдеться в повідомленні прес-служби політика і шоумена.
 

Керівника виборчого штабу Зеленського Івана Баканова уповноважили на подачу документів до Центральної виборчої комісії з правом передоручення цих повноважень третім особам.
 
Раніше в інтерв’ю "Українській правді" Зеленський заявляв, що хоче, щоб уся його виборча компанія відбувалася онлайн, однак висунення кандидатом на сторінці політсили не транслювали. Також він заявив, що телеканал "1+1" винен студії "Квартал 95" велику суму грошей і запевнив, що ніяких відносин у нього з олігархом Ігорем Коломойським немає.
 
Нагадаємо, в новорічну ніч Володимир Зеленський заявив про намір іти в президенти. Нещодавно в Зеленського виявили бізнес у Росії. Спочатку він відмовлявся публічно визнавати, що його компанія веде бізнес в Росії, однак пізніше підтвердив, але пообіцяв невдовзі вийти із нього.