Перемога БПП на виборах в ОТГ засвідчила справжні настрої виборців України - Сергій Березенко

15:08, 24.12.2018
Перемога БПП на виборах в ОТГ засвідчила справжні настрої виборців України - Сергій Березенко

З розвитком реформи дедалі більше українців стають активними прихильниками децентралізації, кажуть у БПП (фото: facebook.com/sergiy.berezenko)

Результати виборів в ОТГ, які відбулися 23 грудня і вкотре засвідчили переконливу перемогу кандидатів від партії Блоку Петра Порошенка "Солідарність" - це найкраща соціологія, яка реально відображає електоральні настрої українців.
 
Про це заявив народний депутат України Сергій Березенко на брифінгу за підсумками виборів, передає прес-служба партії.
 
"Реформа децентралізації, яку ініціював президент Петро Порошенко, має сталу підтримку українців. Кожна хвиля виборів до ОТГ характерна як високою активністю виборців, так і незмінною підтримкою партії БПП "Солідарність", яка чітко і послідовно реалізує реформу децентралізації в Україні. Причини цього - конкретні результати. Вперше за всю історію незалежної України частка місцевих бюджетів у зведеному бюджеті перевищила 50 відсотків. А це - в рази збільшені доходи, нові дороги, школи, дитячі садки, амбулаторії, які стали можливими саме завдяки децентралізації", - запевнив Сергій Березенко.
 
Він додав, що з розвитком реформи дедалі більше українців стають активними прихильниками децентралізації. 
 
"Ми бачимо нові історії успіху, ми бачимо справжніх, відповідальних лідерів громад, яким довіряють люди. І тому наша партія перемагає", - наголосив депутат.
 
Як відомо, 23 грудня відбулися вибори в 77 ОТГ у 12 областях України. За попередніми підсумками, головами 52 ОТГ стали кандидати, висунуті БПП, самовисуванці-члени БПП, а також самовисуванці, які йшли за підтримки місцевих партійних організацій. ВО "Батьківщина" перемогла в 5 ОТГ, Аграрна партія - в 2, "УКРОП" - в 2, ВО "Свобода" - в 1, "Самопоміч" - в 1 і Народна партія - також в 1 ОТГ.