Кредит онлайн: пастка чи реальна допомога у скрутній ситуації?

15:26, 21.12.2018
Кредит онлайн: пастка чи реальна допомога у скрутній ситуації?

Кожен громадянин України не застрахований від форс-мажорних обставин, які відбуваються з нами час від часу.

Ніхто з нас не застрахований від раптової поломки пральної машини, від затримки зарплати на роботі, від хвороб. Не кожна сім'я може передбачити витрати в бюджеті абсолютно на всі випадки життя. Що робити тим, кому потрібні гроші тут і зараз?

Безумовно, можна звернутися до друзів і родичів з проханням позичити грошей. Але не факт, що у них буде ця сума грошей і на той період часу, на який потрібен Вам.

Ще можна піти в банк або в ломбард. По-перше, банк швидко гроші не видає. По-друге, для отримання позики знадобитися солідний пакет документів. Як відомо, кожен третій українець працює неофіційно. І що робити одній третині населення України, якщо вони не можуть надати довідку про доходи з місця роботи?

Залишається ще ломбард. Але для того, щоб отримати гроші в ломбарді, потрібно надати заставу у вигляді мобільного телефону, планшета, ноутбука, ювелірних або хутряних виробів. Варто враховувати, що вартість заставного майна в ломбарді - завжди занижена. І якщо позичальник не може вчасно забрати свою річ, то вона переходить у власність ломбарду.

На ринку фінансових послуг України кілька років тому з'явився сервіс онлайн кредитування. Дана послуга дозволяє українцям отримати потрібну суму грошей за 15 хвилин. І це реальна допомога для тих верств населення, яким потрібні гроші тут і зараз без надання застави, пошуку поручителів і збору документів.

Умови мікрокредитування - прості і прозорі. Діяльність мікрофінансових організацій (МФО) регулюється чинним законодавством України. Договір, який підписує позичальник не включає в себе приховані комісії або платежі.

Компанія «КредитОн» працює на ринку фінансових послуг України з 2016 року. Більше 22000 українців отримали гроші, опинившись в складних фінансових ситуаціях. Відсоток схвалюваних заявок компанією становить 90%. Майже кожен бажаючий може отримати позику на невеликий проміжок часу.

Умови отримання кредиту від МФО дали можливість тисячам громадянам нашої країни вирішити свої тимчасові фінансові проблеми.

Отримати мікрокредит можна на термін від 1 до 29 днів. Сума кредитування - від 500 до 15000 гривень.

Отримати позику на невеликий проміжок часу можуть особи з поганою кредитною історією, люди без офіційного працевлаштування, пенсіонери, студенти. Процес оформлення і отримання грошей займає 15 хвилин.

Взяти мікрокредит можна з будь-якої точки України, де є доступ до мережі Інтернет.

Мікрокредитування стирає територіальні межі для тих, кому потрібні гроші. Не потрібно відвідувати відділення МФО. Вся процедура проходить в режимі онлайн. Для подачі онлайн заявки з документів від позичальника знадобляться тільки паспортні дані, номер ідентифікаційного коду і номер банківської карти. Банківська картка може бути оформлена в будь-якому банку на території України.

Кредит онлайн - не пастка для позичальника, а реальна допомога для тих, хто опинився в складній фінансовій ситуації.