Харві Ванштейна звинуватили у сексуальних домаганнях до 16-річної дівчини

16:13, 01.11.2018
Харві Ванштейна звинуватили у сексуальних домаганнях до 16-річної дівчини

Харві Вайнштейна звинуватили у домаганнях до неповнолітньої

Режисера Харві Ванштейна звинуватили у сексуальних домаганнях до польської моделі та акториси Джейн Доу, на той час 16-річної дівчини.

Про це повідомляє Новое время з посиланням на іноземні ЗМІ.

За словами Джейн Доу, Харві Вайнштейн домагався її в його квартирі в Нью-Йорку в 2002 році, через кілька днів після того, як вони зустрілися на заході за участю її модельного агентства. На той час Доу було 16 років.

Жінка стверджує, що домовлялася пообідати з Харві Вайнштейном, щоб обговорити її кар'єру в кіно, але замість цього він відвіз її в порожню квартиру і «агресивно і загрозливо» зажадав сексу.

Харві Вайнштейн змусив Джейн Доу зняти одяг і натякнув, що вона ніколи не стане актрисою, якщо не підкориться його вимогам, йдеться в позовній заяві акторки.

«Перелякана і намагаючись стримати сльози, Джейн Доу сказала, що не буде цього робити і пручалася його вимогам, - йдеться в матеріалах. - Джейн Доу була незайманою і не мала таких намірів, коли погодилася на бізнес-ланч».

Також вона стверджує, що в 2004-2005 роках він постійно її "словесно сексуально домагався, підкреслюючи, що у нього є влада в Голлівуді". За її словами, це тривало до 2011 року, коли вона перервала всілякий зв'язок з ним.

Адвокат Вайнштейна Бенджамін Брафман назвав звинувачення «безглуздими».

Нагадаємо, Харві Ванштейна звинуватили у сексуальних домаганнях зірки Голівуду. Через викриті факти розгорілася кампанія #MeToo, коли тисячі жінок перестали боятися розповідати про те, що пережили сексуальне насилля.