У Кривому Розі викопали тіла 5 людей: вбивці відрізали їм вуха та згодовували собакам

16:17, 29.10.2018
У Кривому Розі викопали тіла 5 людей: вбивці відрізали їм вуха та згодовували собакам

Вбивці згодовували собакам частини тіл своїх жертв, а рештки закопували на городі (фото: Vyacheslav Abroskin / Facebook)

У Кривому Розі на Дніпропетровщині правоохоронці знайшли закопаними на голоді приватного подвір’я тіла 5 вбитих людей, яким зловмисники відрізали вуха та згодовували їх собакам

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

"Тіло однієї з жертв поліцейські виявили 24 жовтня закопаним у теплиці, розташованій на території домоволодіння у Центрально-Міському районі м. Кривий Ріг. ... В ході розслідування з’ясувалося, що на території домоволодіння закопано ще 4 тіла – трьох чоловіків та жінки", - зазначають правоохоронці.

Поліція підозрює у вбивстві 65-річного чоловіка, який вже був раніше судимим та провів 30 років за гратами за скоєння тяжких злочинів, а також його поплічника.

Серед затриманих - громадянин Росії.

"Відомо, що всі вбивства підозрювані скоювали за місцем мешкання під час спільного розпиття спиртних напоїв з потерпілими", - йдеться у повідомленні.

Перший заступник голови Нацполіції Вячеслав Аброськін повідомив у Facebook, що мотиви вбивць "тяжко розуміти".

"Вбивали, відрізали вуха, які віддавали собакам, а трупи закопували на подвір’ї будинку, де мешкали. Чому вбивали - тяжко розуміти", - написав він.



Тіла загиблих відправили на експертизу.

Правоохоронці порушили кримінальну справу за п. 1 ч. 2 ст. 115 кримінального провадження (умисне вбивство).

Нагадаємо, у Києві жінку підозрюють в тому, що вона втопила своїх дітей.