У Золотоноші рейдери напали на завод дитячого харчування «Еконія»

20:15, 19.07.2018
У Золотоноші рейдери напали на завод дитячого харчування «Еконія»

Напад на підприємство викликав неабиякий резонанс у місті

У четвер 19 липня в Золотоноші 15 людей увірвалися на прохідну місцевого заводу дитячого харчування "Еконія" та заявили свої права на нерухомість.
 
Про це повідомляють у Золотоніській міській раді у четвер.
 
За допомогою незаконних дій державного реєстратора рейдери зареєстрували на себе нерухоме майно, яке належить заводу, та, маючи на руках фіктивні документи, заявляли свої права на об’єкт.
 
Напад на підприємство викликав неабиякий резонанс у місті. Біля заводу терміново зібралися золотонісці, представники громадських організацій, депутати міськради разом із міським головою Віталієм Войцехівським, які вимагали від рейдерів не блокувати роботу підприємства, яке 10 років працює тут і надає людям робочі місця, та показати права на власність.
 
Місцева поліція спрацювала блискавично - всіх людей, що незаконно перебували на території заводу, вивели за його межі. Нині правоохоронці спілкуються з рейдерами у відділі поліції і з’ясовують, звідки і чому вони прибули. 
 
Тим часом юристи компанії з’ясовують подробиці нападу і виясняють, хто конкретно причетний до підробки документів та рейдерського захвату заводу.