Малюк з Миколаєва, якого мати скинула з моста, знайшов нову сім'ю

14:59, 15.06.2018
Малюк з Миколаєва, якого мати скинула з моста, знайшов нову сім'ю

Зараз у Павлика все добре, він удома, в новій сім'ї. Фото КП

Порятунок хлопчика з Миколаєва, якого нетвереза ​​мати в кінці березня скинула з Інгульського мосту, медики називають справжнім дивом.
 
Хлопчику рівно рік, і зовсім недавно він знайшов нову сім'ю. Опіку над дитиною взяла тітка по батьківській лінії Наталя Обрубова. Жінка перебувала біля малюка, поки він був у лікарні.
 
Про це "КП в Україні" повідомив лейтенант патрульної поліції Андрій Білоус. Саме він в той день помітив синій дитячий комбінезон, поліз у крижану воду і дістав дитину.
 
Потім кожного дня відвідував Пашу і чекав, коли малюк вийде з коми. 
 
"У Павлика все добре, він удома, в новій сім'ї. Активний і веселий, як ніби нічого не сталося. Опікунство взяла тітка - зведена сестра батька. Жінка вона хороша, відповідальна", - розповів поліцейський.
 
Нова мама доклала чимало зусиль, щоб оформити всі документи і взяти потрібні довідки. У документах дитини вказано тільки біологічну мати, батька не записували, щоб отримувати допомогу як матір-одиначку. Тому юридично тітка Павлику була чужою.
 
Надалі жінка планує усиновити малюка, коли його горе-мати позбавлять материнських прав. 
 
Рідні тато і мама обидва в тюрмі - батько вже давно, мати в СІЗО за те, що викинула дитину в річку.
 
"Був суд, підозрюваної продовжили запобіжний захід ще на два місяці, поки триває слідство, - повідомили прес-службі Нацполіціі Миколаївській області. - Швидше за все, документи готують для передачі в суд, де буде слухання справи по суті.