У центрі Запоріжжя чоловік вистрелив у живіт жінки (відео)

13:51, 17.07.2017
У центрі Запоріжжя чоловік вистрелив у живіт жінки (відео)

На місці конфлікту було декілька дітей (Національна поліція)

У Запоріжжі трапився конфлікт, що переріс у вуличну стрілянину. Чоловік вистрелив із травматичного пістолета жінці в живіт.

Про конфлік повідомляють запорізькі поліцейські.

"Під час з'ясування обставин до патрульних звернулись свідкі події, які повідомили, що в ході сутички яка почалась між пятьма громадянами в трамваї. Один з чоловіків після того, як всі вийшли на зупинці громадського транспорту, здійснив постріл з пістолета в жінку, а саме в область черевної порожнини", - проінформувала патрульна поліція Запоріжжя.

За словами правоохоронців, вони патрулювали територію. коли почули крики про допомогу.

"На місці події очевидці почали кричати про те, що у якогось громадянина пістолет та він здійснив з нього постріл в жінку. Охоронці порядку помітили невідомого чоловіка з численними тілесними ушкодженнями. При ньому був травматичний пістолет та дозвіл на зброю", - зазначили вони.

Конфлікт швидко перейшов у неконтрольований. На відео з місця подій помітно чоловіка, який лежить на землі, а інший б'є його ногою по голові. Поряд зчепилися дві жінки та тягають одна одну за волосся.

За словами очевидців, троє дорослих фотографували двох дітей. Поряд був чоловік, що почав показувати непристойні жести на камеру, бо йому здалося, що його також фотографують.

"Я не знаю, застрелив він її чи ні, але бачив, як текла кров", - говорить автор відео.