Кличко не знає чи хоче реваншу після «бою гладіаторів» (відео)

13:05, 30.04.2017
Кличко не знає чи хоче реваншу після «бою гладіаторів» (відео)

Український боксер Володимир Кличко поки що не вирішив, чи хоче провести бій-реванш після поразки технічним нокаутом, якої йому завдав британський боксер Ентоні Джошуа у титульному поєдинку на арені «Вемблі» в Лондоні в ніч на неділю.

 

Для початку Володимир Кличко хоче розібратися у тому, що сталося в рингу. Тоді як його брат - мер Києва Віталій Кличко вже «охрестив» цей поєдинок «боєм гладіаторів».

 

"Звичайно, в контракті у нас прописана можливість реваншу. Але мені треба спершу проаналізувати, що ж, хай йому біс, сталося. Я хотів підняти руку вгору в якості переможця, але замість цього програв вже другий бій підряд", - сказав Володимир Кличко після поєдинку в неділю.

 

І Кличко, і Джошуа з повагою оцінили бійцівські якості один одного.

 

При цьому, Ентоні Джошуа заявив, що готовий провести ще один поєдинок з  Володимиром Кличком.

 

"Я не проти ще одного поєдинку з Володимиром, якщо він захоче узяти реванш. Це залежить від нього", - цитує британця AFP.

 

 

Пізніше чинний чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі за версіями IBF, IBO та WBA розповів у коментарі ВВС: «Я розумів, що його можна було відправити в нокаут, але вчився з кожним раундом. Я не мав за мету перебоксувати суперника, я вийшов на ринг, щоб його нокаутувати».

 

За словами Джошуа, на тренуваннях він і його команда багато разів прокручували ситуацію 11-го раунду: «Я втомлювався, але розумів, що потрібно терпіти, бо усвідомлював, що бій може тривати усі 12 раундів. Я показав, що бої виграються на тренуваннях. Це непросто, але бокс - важкий вид спорту, і потрібно бути готовим до всього».

 

У свою чергу, боєм гладіаторів назвав мер Києва Віталій Кличко поєдинок свого брата Володимира проти британця Ентоні Джошуа.

 

«Те, що сталося - це життя. Так буває. Це був бій гладіаторів, коли два кращих бійці у світі зустрілися в ринзі. Володимир домінував, мав всі шанси перемогти. Але сталося так, як є», - цитує Віталія Кличка прес-служба Київського міського голови.

 

Мер Києва додає: «Ми можемо ставити ключове питання: що далі? Сьогодні Володимир сам дав відповідь, що найближчим часом зробить заяву. Я не можу вирішувати за нього. Я підтримаю брата в будь-якому його рішенні. Відверто хочу сказати: для мене особисто набагато легше бути в ринзі, ніж стояти як секундант під час поєдинку».

 

На його думку, Володимиру треба було діяти агресивніше, не чекати і не давати супернику прийти до тями й атакувати. Тоді як Джошуа показав себе гідно.

 

«Я був здивований, що у Джошуа така непогана кондиція. Я думав,  що він не зможе так активно діяти. Але ми побачили: в чемпіонських раундах він показав себе гідно», - зазначив Кличко.

 

Нагадаємо, на бій до Лондону, який викликав великий ажіотаж серед уболівальників, приїхали і світові зірки - Леннокс Льюіс, Евандер Холіфілд,  Рой Джонс, Арнольд Шварценеггер, Андрій Шевченко.

 

Як повідомляла «УМ», Ентоні Джошуа переміг Кличка в 11-му раунді технічним нокаутом і зберіг усі свої чемпіонські пояси.