У Києві перекрили метро Хрещатик через заходи на Алеї Небесної сотні

10:56, 16.02.2017
У Києві перекрили метро Хрещатик через заходи на Алеї Небесної сотні

Під час офіційних заходів держохорона перекрила вулицю, що була відносно вільна для проходу навіть у час Революції Гідності (Михайло Глуховський)

У Києві перекрили верхній вихід із метро Хрещатик на вулицю Інститутську, а також прилеглі вулиці через офіційні заходи з вшанування героїв Небесної Сотні.

Вихід з метро Хрещатик на вулицю Інститутську з 9 ранку 16 лютого перекрили у зв'язку з проведенням офіційних заходів на честь подвигу учасників Революції гідності і Героїв Небесної сотні. Як повідомляє прес-служба Київського метрополітену, інформація про відкриття виходу з'явиться пізніше.

Згідно з повідомленням прес-служби Президента України, сьогодні в пам'ятних заходах, присвячених Революції Гідності, початок яких заплановано на 11:15, візьме участь президент Петро Порошенко.

На Алею Героїв Небесної Сотні та вулицю Інститутську пропускають за списками, відвідувачів перевіряє державна охорона.

Керівнику Інституту національної пам'яті Володимиру Вятровичу надходить багато запитань, адже саме його установа є ключовою в організації пам'ятних заходів.

"Відповідаю на численні запитання - я не знаю, що і чому саме зараз відбувається на Алеї Героїв Небесної сотні. Я пам'ятаю, що сталося там три роки тому 20 лютого і вшановуватиму героїв саме в цей день", - написав Вятрович у Фейсбуці.

Журналіст Михайло Глуховський кепкує із організації: "А квіти нам будуть видавати, чи потрібно купити?".