Майбутнє твориться сьогоденням: Перемога України і загибель Московії

10:45, 04.05.2024
Майбутнє твориться сьогоденням: Перемога України і загибель Московії

Долю «Єдіной росіі», яка визначена Вищим Законом, вирішить Україна…

Настав час поговорити про майбутнє, яке можна відкривати і змінювати сьогодні. Прохання до читачів — читайте статтю думаючи. Вона написана для тих, хто вміє критично мислити. Скільки таких в Україні, дізнаєтеся в кінці допису.

Наші пращури — арії-руси залишили нам і нашим нащадкам давню мудрість: «Життя нічого не дає дарма, і всьому, що дається долею, таємно визначена своя ціна». 

 

Мудрість тибетського монаха і афонського старця

 

У мене були мудрі вчителі, які навчили відкривати майбутнє. Мій Учитель, тибетський монах Церін, у якого я понад 50 років потому проходив духовні практики і тренування зі східних бойових мистецтв, говорив: «Історія не знає (не терпить) умовного способу. Дивлячись з вершини свого часу на історичні події і тих, хто за ними стояв, даючи їм оцінку, ми нерідко використовуємо умовні конструкції, а що було б, якби він зробив так або інакше, або на його місці був би інший…».

 

Тибетська мудрість вчить: «ЖИТТЯ — це лише три дні: вчора, сьогодні і завтра. ВЧОРА уже минуло і ми нічого не можемо в ньому змінити. ЗАВТРА ще не настало і може не настати. Воно закрите для людей. Є лише СЬОГОДНІ і ТУТ. Тому живи сьогодні (зараз) і тут (де знаходишся) так, щоб завтра (якщо воно настане) не було соромно і не жалів за вчорашнім днем …».

 

«Проте, пам’ятай: сьогоденням, яке завтра уже буде минулим, можна відкривати майбутнє. Яке воно буде — залежить від тебе. Не становись лише рабом обставин. Самий небезпечний ворог людини — її внутрішній СТРАХ. Подолаєш його — станеш вільним і непереможним. Роби все, що від тебе залежить без страху і світ зміниться на краще, стане добрішим», - вчив мене Учитель.

 

Свій страх я подолав давно і навчився відкривати майбутнє, яке не приховую, а  розповідаю  людям.

 

 

Ще один урок від Учителя, який я добре засвоїв, звучить так: «Якщо маєш один шанс із мільйона — використай його для досягнення своєї мети. Якщо тобі кажуть, що у тебе не має жодного шансу — створи його сам і добийся свого! Якщо меч надто важкий — стань сильнішим, щоб міцно тримати його в руці». 

 

Великий Учитель вільно володів багатьма мовами світу, в тому числі, українською. Знав на пам’ять поему Івана Котляревського «Енеїда». Ще тоді він передбачив, що в Україні буде атомна катастрофа — «зірка Полин впаде з небес» на Київську Русь» і, що я «буду свідком цього і рятівником».

 

Будучи студентом юрфаку КДУ, у складі студентського будівельного загону влітку 1972 року був на будівництві Чорнобильської АС. Після катастрофи 26 квітня 1986 року брав участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС з 27 квітня по 8 травня. Разом із слухачами Київської вищої школи МВС СРСР евакуйовував жителів з Прип’яті і сіл 30-ти кілометрової зони, ніс чергування по охороні громадського порядку.

 

Учитель передбачив дату, коли «Україна заявить про себе як «Самостійна Держава» (він вживав термін «Самостійна Україна») і говорив про мою участь у цьому процесі. У кінці липня 1991 року я був учасником Першого установчого з’їзду Спілки офіцерів України. З’їзд прийняв резолюцію про створення Збройних сил України і підтримав мою пропозицію звернутися до Верховної Ради з заявою про відновлення Держави Україна.

24 серпня 1991 року парламент проголосив Акт про Незалежність України.

 

Багато й інших подій передбачив Учитель Церін, які відбудуться у світі і будуть пов’язані з Україною, її місією і зі мною. Пригадую одне з передбачень Учителя, яке я довго не міг зрозуміти. В першій половині 21-го століття планета Земля буде окутана невидимою павутиною з декількома центрами управління свідомістю людей, які будуть сидіти в ній як мухи, - говорив тибетський монах. Знання людства будуть сховані у «портсигарі» або «мильниці», якими люди будуть користуватися.

 

Сьогодні діти знають, що «невидима павутина» — це Інтернет, можливості якого безмежні.  Уже створено штучний інтелект. А «портсигар» і  «мильниця» — це різноманітні смартфони, айфони, гаджети (мобільні телефони), за допомогою яких в гуглі можна знайти необхідну інформацію і зробити переклад на різні мови.

Дорослі і діти стали інтернет-залежні, витрачають увесь вільний час на віртуальний світ, як «мухи в павутинні павука».

 

Великий Учитель Церін передав ведичні знання, навчив читати Вселенські закони, символи і знаки, які управляють світом, розуміти часовий зв’язок між минулим, сьогоденням і майбутнім, що таке Космічні цикли і як вони впливають на розвиток людства, що думка матеріальна, що випадковостей не існує, що у світі все взаємопов’язано і залежне одне від одного, що час повинен бути «в руках людини», а не на руці і багато іншого.

 

По закінченні навчань Учитель сказав: «Посіяні в тебе зерна знань не пропадуть. Вони проростуть і дадуть врожай тоді, коли ти будеш готовим як поле, підготовлене для посіву. Для всього свій час і місце…». І попередив, що в травні у мене буде ще один день народження…

Передбачення Учителя щодо мого другого дня народження збулося вранці 15 травня 2007 року. В цей день на пішохідному переході мене збив автомобіль. Перші повідомлення в інтернеті були, що я загинув. Дякуючи військовим лікарям і фізичній підготовці, вижив. Тепер у мене в травні два дні народження…

 

Отриманими знаннями, в тому числі і тими, які допомогли при лікуванні, ділюся з людьми. Ділився своїми знаннями і з хірургами військового шпиталю, які мене врятували. Так вчив мене Учитель Церін. Думаю, що я був непоганим у нього учнем...

*** Духовний побратим Афонський старець Грегоріос (гарно розмовляв російською, старший за мене на 15 років), з яким я познайомився понад 25 років тому, не раз повторював: «Сьогоденням можна змінювати майбутнє. Воно потім стане минулим і його уже не зміниш на свій лад… Слухай своє серце, критично стався до думок, які лунають навколо і матимеш істину».

 

                                                                           Афонські старці під час молитви

 

Зустрічалися і спілкувалися ми досить часто. Він майже щорічно прилітав до Києва у своїх справах, я багато разів був у нього на Святій Горі Афон. Остання розмова з ним була по телефону 25 грудня 2021 року, коли я вітав його з Різдвом Христовим …

 

Задовго до революційних подій він розповів про три революції, які відбудуться в Україні і назвав їх періоди, які збіглися з Помаранчевою революцією і Революцією гідності. Головна, третя революція, яка буде національно-визвольною, ще попереду…

Він передбачив трагічне завершення правління Януковича і свій відхід у вічність, коли «орда варварів нападе на Русь-Україну». Старець Грегоріос сказав: «Не бійтесь. Київ вистоїть, його не під силу здолати Антихристу. Почнеться відродження Великої Руси-України» і падіння ординської Московії. Як імперія вона буде поділена і залишиться в межах колишнього московського царства. Весь світ буде їхати до Києва, щоб побачити його…».

Почив мій духовний друг Грегоріос вранці 24 лютого 2022 року, як і передбачив…

Православні кажуть: «Устами Афонських старців говорить Бог. Їх пророцтв бояться правителі». Про це я писав раніше у своїх статтях.

 

Знання – ключі від дверей у майбутнє

 

Знання, отримані від тибетського монаха і афонського старця, допомагали мені в правоохоронній, депутатській і міжнародній діяльності. Ще більше вони допомагають сьогодні, коли маю великий життєвий досвід. Знання — це ключі від дверей у майбутнє, яке закрите від людей. Нагадаю деякі передбачення, застереження і попередження, які відкривалися мені завдяки отриманим знанням. Зауважу, що передбачення приходять інтуїтивно.

 

2 березня 2005 року генеральний прокурор Святослав Піскун повідомив журналістам, що на 4 березня він викликав на допит екс-міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка, підозрюваного в організації вбивства журналіста Георгія Гонгадзе на замовлення президента Кучми. Почувши в телевізійних новинах заяву Піскуна, як голова парламентської ТСК у справі Гонгадзе, я почав вимагати від керівництва СБУ і Генпрокуратури негайного затримати (арештувати) Кравченка і помістити його в слідчий ізолятор СБУ. Це був єдиний спосіб врятувати йому життя.

Наступного дня, 3 березня на телеканалах «Тоніс» і «5 канал» в прямому ефірі я попередив, що якщо Кравченка зараз не арештувати, то завтра (4 березня) він живим на допит в Генпрокуратуру не дійде. Рано вранці 4 березня Кравченка знайшли мертвим в господарському приміщенні його дачі з двома вогнепальними поранення голови…

 

Який громадський резонанс викликало моє попередження щодо Кравченка, можете прочитати у ЗМІ того часу. Багато журналістів мене запитували: «Хто наступний?». «Генерал Фере, екс-керівник апарату міністра Кравченка», - відповів я.

Фере з липня 2003 року після сердечного приступу знаходився в комі у шпиталі МВС. Помер не приходячи до тями на початку червня 2009 року. Він так і не був допитаний як співучасник вбивства Гонгадзе…

 

Більше на цю тему читайте «Замовники вбивства журналіста Георгія Гонгадзе відомі, але не покарані й досі».

***

У квітні 2008 року на засіданні Політичного комітету і сесії ПАРЄ я попередив, що впродовж півроку росія вчинить воєнну агресію проти Грузії з метою окупації Південної  Осетії і Абхазії (які входили до складу Грузії), щоб розмістити там свої військові бази і перешкоди Грузії вступу в НАТО.

 

Для запобігання російської агресії я запропонував створити комісію ПАРЄ з питань раннього попередження воєнних конфліктів в Європі. Не почули. Комісія була створена лише після завершення російської воєнної агресії проти Грузії, яку тодішній президент росії Медведєв назвав «примушенням Грузії до миру».

 

***На Світовому форумі (Франція, м. Страсбург, 24-25.09.2009), в якому брали участь представники ООН, ПАРЄ, ОБСЄ, Євросоюзу, Європарламенту і на сесії ПАРЄ (29.09.2009) я попередив, що через п’ять років російська федерація розпочне воєнну агресію проти України і анексує Крим як Південну Осетію та Абхазію в Грузії.

Нагадаю окремі фрагменти із своїх виступів на Форумі і сесії ПАРЄ 29 вересня і 1 жовтня 2009 року (думаю, що це важливо):

 

«…Застосування російських збройних сил на території інших держав узаконила держдума росії. Окремі російські політики уже з погрозами заявили, що у випадку порушення прав росіян в інших державах, у ці країни буде висаджений повітряний десант і введена бронетехніка для їх захисту.

 

Виникає запитання: хто наступний після Грузії? Україна, на території якої в Севастополі базується Чорноморський флот рф і бригада морської піхоти, а десятки тисяч етнічних росіян – громадян України, які там проживають, отримали в порушення Конституції України російські паспорти і вважаються громадянами росії, як і мешканці Південної Осетії і Абхазії, які отримали російські паспорти перед воєнною агресією рф проти Грузії?

Попереджаю, що через п’ять років, після завершення військової реформи і створення нової армії в росії, вирішення проблеми Криму буде переведене з теоретичної у воєнну площину» (Із виступу 29 вересня 2009 року з питання «Війна між Грузією і Росією: рік потому», документ №120 10).

«…Шановні колеги! Я хочу достукатися до ваших сердець і розуму, щоб ви побачили і почули, що реально відбувається сьогодні у відносинах між Україною і росією, в тому числі і в Криму, щоб нам не прийшлося в пожежному порядку розглядати на сесії ПАРЄ чи в Раді безпеки ООН питання про чергову агресію росії, на цей раз проти України.

Попереджаю, що впродовж п’яти років анексія Криму росією стане реальністю, як анексія Абхазії і Південної Осетії в Грузії.

 

Зовнішня політика росії переслідує мету перетворення незалежної і суверенної України в державу-сателіт, збереження своєї бази в Севастополі, блокування вступу України в НАТО і ЄС та ліквідацію в Україні верховенства права, свободи і демократії, які є більмом в оці авторитарної кремлівської влади.

 

Росія сьогодні — це неосталінський авторитарний режим, де немає свободи, демократії і масово порушуються права людини і цілих народів, все гучніше звучать голоси про реабілітацію Сталіна і його злочинного режиму.

З метою недопущення нових воєнних агресій росії в інших регіонах Європи і, зокрема, в Україні, я звертаюся до ПАРЄ і других європейських організацій зробити реальний вклад в захист України від постійного втручання росії в її внутрішні справи, як незалежної держави, реально гарантувати Україні, яка добровільно відмовилася від ядерної зброї, недоторканість її кордонів… Зробивши це, Європа захистить своє майбутнє… (Із виступу 1 жовтня 2009 року з питання «ООН: реформа і держави-члени Ради Європи, документ №12018).

 

Як член ПАРЄ від України, 30 вересня 2009 року я проінформував про реальну загрозу війни росії проти України Президента ПАРЄ Луїса де Пуча, в.о. Генерального секретаря Ради Європи Мод де Бор-Букіккіо та голову французької делегації в ПАРЄ Жан-Клода Міньона, а також парламент, президента і уряд України.

 

Від колег у Верховній Раді за цей виступ довелося почути, що я «провокатор», «яка може бути війна між Україною і росією», «ми братні слов’янські народи», «нас пов’язує багатовікова дружба», «у нас великий договір про дружбу», «ми брати навік» і багато такого іншого... 

***

9 квітня 2010 року я звернувся до колег-депутатів польського Сейму, з якими був добре знайомий, з проханням, щоб вони не летіли літаком у Смоленськ 10 квітня. Попередив, що польський літак, на борту якого буде президент Лєх Качинський з делегацією, не зможе благополучно приземлитися на аеродромі «Смоленськ-Північний» через штучно створений туман та інші перешкоди. «Дай Боже, щоб літак взагалі приземлився», - сказав я польським друзям.

 

Що трапилося з літаком вранці 10 квітня при заході на посадку загально відомо — він був підірваний. Загинули всі 96 осіб, хто був на борту літака… Про це читайте статтю «Убивці президента Польщі Лєха Качинського, його дружини, польської еліти не покарані досі».

 

 Експертна реконструкція супутникових знімків в лівому крилі, закрилках і центроплані польського літака Ту-154М (бортовий номер 101) до зіткнення з землею.

 

В кінці статті є посилання (вони відкриваються) на всі матеріали розслідування + відео. Знайдіть час прочитати і подивитися відео. Не пошкодуєте за витраченим часом.

***

У грудні 2013 року я публічно звернувся до Януковича, щоб він подав у відставку і призначив дострокові президентські вибори, щоб зняти напругу протистояння в суспільстві. Я попередив, що в противному випадку це призведе до кровопролиття, а його чекатиме доля румунського диктатора Чаушеску або ганебна втеча з України після «багряного» (кровавого) світанку  перед  Днем народження президента Віктора Ющенка». 18-20 лютого 2014 року відбулися масові розстріли учасників революції, а 21 лютого Янукович втік до росії. День народження у Ющенка 23 лютого.

20 березня 2015 року син президента втікача Віктор-молодший на автомобілі провалився під лід на озері Байкал і загинув…

***

Вранці зі сходом сонця 17 липня 2014 року було бачення (інтуїтивне відчуття) катастрофи пасажирського авіалайнера, у якій загине багато дітей.

 

«Легкі  світлі  хмаринки, схожі на різноманітні кумедні фігурки, повільно  пропливали високо в небі. Чи то сон, чи то видіння… Великий білий лебідь, плавно махаючи крилами,  впевнено ніс на собі маленьких лебедят різного кольору: білих, жовтих, чорних. Були серед них і зовсім маленькі, вкриті пухом. Ніщо не віщало біди. Як раптом, із-за хмари, несподівано вилетів чорний яструб і безжалісно вдарив дзьобом в голову лебедя, розриваючи його на шматки. Білий птах з розбитою головою почав стрімко падати вниз, а маленькі дітки-лебедята, навіть не встигши злякатися, мов горох посипалися на землю, не розуміючи, що трапилося… За одну мить білий птах став Чорним Лебедем.. Сонце поволі  спускалося за горизонт, хмари майже розсіялися, а видіння зникло, як і не було…».

Мешканці трьох сіл у Донецькій області — Грабово, Розсипне і Петропавлівка досі відчувають жах, згадуючи липневі післяобідні події понад п’ятирічної давнини, коли на них кілька хвилин падали уламки літака і останки людей. «Ми ходили по полю, коли рятувальники збирали останки, і просто плакали. Дорослі, діти, білошкірі, чорношкірі, мулати, індійці, навіть папуга в клітці мертвий»,- з жахом згадували жителі Грабово…

Читайте статтю «Момент істини для рейсу МН17: чи спроможне правосуддя Нідерландів засудити Путіна».

 

У статті, яка опублікована на сайті видання «Український репортер» є посилання на всі матеріали розслідування + відео. Вони відкриваються. Знайдіть час прочитати. Дізнаєтеся не лише про обставини збиття літака, поіменний список злочинців, які вчинили цей страшний злочин, а узнаєте і про закулісні торги, які вели сильні світу цього на життях людей.

Після «інтуїтивного бачення» авіакатастрофи зателефонував колегам в Антитерористичний центр при СБУ і поділився своїми «відчуттями». Вони повідомили, що 14 липня, заради безпеки польотів пасажирських літаків над зоною бойових дій на Донбасі, «стеля польотів» піднята до 9750 метрів (ешелон ЕF 320). Небезпеки для польотів немає, - заспокоїли мене колеги. Але відчуття тривоги не покидало…

 

Приблизно о 17-й годині того ж дня світ облетіла страшна звістка: в небі над окупованим Донбасом зазнав катастрофу літак Малайзійських авіаліній МН17. Загинуло 298 людей, в тому числі 80 дітей, троє з яких — немовлята.

Згодом  буде встановлено, що пасажирський лайнер був збитий о 16 год. 20 хв. російським військовим екіпажом СВУ ЗРК «Бук-М1-2» (бортовий номер 332) 53-ї ЗРБ ППО ЗС РФ (в/ч  32406, м. Курськ), доставленої за наказом президента росії путіна на окуповану територію Донецької області, у так звану «ДНР», яка визнана терористичною організацією.

 

17 липня 2019 року я напишу ці рядки: «П’ять років тому в небі над Донбасом відбулося не лише знищення пасажирського літака, а щось «незбагненне», що нам важко зрозуміти. Щось «подібне незбагненне» відбулося у червні 1967 році у небі над Ізраїлем під час його «шестиденної війни з Єгиптом, у якій він здобув перемогу…

 

Того липневого дня 298 безвинно убієнних людей з 18 країн світу своїм життям врятували не лише Україну від окупації російського фашизму і загибелі десятків тисяч українців, вони врятували людство від третьої Світової війни, у якій загинули б сотні мільйонів, а можливо і вся цивілізація. На 18 липня 2014 року путіним було заплановане масштабне вторгнення регулярних російських військ в Україну з метою окупації її східно-південних областей, що могло стати початком третьої Світової війни і, можливо, з застосуванням ядерної зброї… Для нас, українців, вони — 298 душ стали ангелами-рятувальниками, як наші Герої Небесної Сотні та добровольці і військові, які загинули на східному фронті, захищаючи Україну. Прийде час і ми це усвідомимо.

 

Сьогодні мова не про юридичну сторону справи МН17, а про більш важливіше і цінніше — моральність (аморальність), духовність (бездуховність) не лише лідерів і політиків країн «великої двадцятки», а й народів цих країн і цивілізації в цілому. Чи здатний світ зло назвати злом і покарати його, чи здатні ми, люди, протистояти тим, хто наше життя не ставить в ніщо, вважаючи себе володарями планети  Земля? Врешті решт, що важливіше — ЛЮДЯНІСТЬ чи «БАБЛО»?!».

 

До початку повномасштабного вторгнення, кожного 17 липня мешканці села Грабово з церкви йшли до хреста на в’їзді в село, на якому напис «Спаси і збережи» і до меморіального каменю, на чорній плиті якого, російською мовою написано: «Памяти погибших – 298 человек. Невинным жертвам Гражданской войны» (на фото).

                                                  Меморіальний камінь біля с. Грабово.

 

Біля нього свіжі квіти, дитячі іграшки. В школі або на мітингу біля каменю дітям розповідають, що малайзійський літак збили «бандерівці, які захопили владу в Києві». Та з кожним роком у цю брехню вірять все менше і менше, розуміючи, що на Донбасі йде не «громадянська війна», а «загарбницька війна», яку веде путінська фашистська росія проти України.

 

Ми обов’язково звільнимо українські землі від російських окупантів. На місці пам’ятного каменю з сепаратистським надписом «жертвам Гражданской войны» українці побудують Міжнародний меморіальний комплексі «ЖЕРТВАМ РОСІЙСЬКОЇ АГРЕСІЇ».

Золотими літерами українською і англійською мовами будуть написані 298 імен, дати їх народження і спільна дата їх загибелі – 16 год. 20 хв. 03 сек. 17 липня 2014 року.

Окремо будуть вписані прізвища їх вбивць – путіна, Суркова, Шойгу, Герасімова, Ткачова, Іваннікова, Гіркіна, Дубинського та інші…

Поіменний писок вбивць мною встановлений і опублікований у статті «Я звинувачую Путіна в розв’язанні і веденні війни проти України, навмисному збитті малайзійського “Боїнга” і вбивстві 298 людей»

***

Під час президентських виборів 2019 року (нагадаю, що йшов шостий рік так званої «гібридної війни»), перед другим туром голосування я з групою офіцерів попередив виборців, що у разі обрання Зеленського президентом, верховним головнокомандуючим ЗСУ, російський фюрер путін розпочне повномасштабну воєнну агресію проти України. Основною мотивацією повномасштабного вторгнення росії (путіна) буде дилетантизм актора Зеленського в оборонній, безпековій, воєнній, дипломатичній і міжнародній сферах, його психологічні риси характеру і психотип. Текст звернення офіцерів читайте тут

***

У відкритому листі до президента Зеленського «І це не жарти», опублікованого 28 травня 2019 року в газеті «Україна молода» (на восьмий день після його інавгурації), я наголосив (цитую): «Пане Зеленський, усвідомте, що для путіна Ви не є главою держави, він просто насміхається з Вас і західних лідерів, які Вас привітали з обранням. У Москві вважають за приниження («западло») вести переговори з Вами на рівні. Яке буде реальне ставлення до Вас ЄС і США, Ви дуже швидко відчуєте на собі особисто.  

Ви потрібні Путіну, як знаряддя, щоб спровокувати в Україні: міжетнічне або міжконфесійне протистояння, дестабілізувати політичну, гуманітарну або соціальну ситуацію, підштовхнути українців до громадянського протистояння, яке може перерости в громадянський конфлікт, а далі — в громадянську війну...

Ви цього не розумієте через молодий вік, відсутність життєвого, політичного, міжнародного і військового досвіду. Це — не Ваша вина, це — Ваша біда. Ваша вина зовсім в іншому — у безвідповідальності перед Українською нацією! Не знаю, чи зрозуміли Ви, про що йдеться. Якщо ні, то тут я нічим Вам не зможу допомогти.

 

Хто такий путін, його психологічний портрет, про вчинені ним злочини проти власного народу та народів світу, яким він є ворогом Україні і загрозою для цивілізації, я знаю, на відміну від Вас, дуже добре і неодноразово це висвітлював на різних міжнародних форумах і в ЗМІ. 

 

Досягти миру з Московією, щоб вона добровільно повернула анексований Крим і звільнила окупований Донбас, — це не лише наївна ілюзія й утопія, це шлях до повної капітуляції на її умовах і знищення Української держави власними руками. 

Пане Зеленський, застерігаю, що для захисту етнічних росіян, російськомовних громадян i вірян РПЦ в Україні (так звана УПЦ МП), багато з яких мають паспорти рф, є агентами спецслужб росії і «п’ятою проросійською колоною» в Україні, на їх слізне прохання, Москва, під виглядом «миротворчої місії», зробить широкомасштабне військове вторгнення і окупує південно-східні регіони України, а можливо, й Київ.

Не виключаю, що Папа Римський стане на коліна перед путіним і поцілує йому ноги (як лідерам Південного Судану «задля миру») і буде дякувати путіну за припинення «братовбивчої громадянської війни» в Україні…

Пане Зеленський, не забувайте про долю зрадника-втікача Януковича. Не тільки я, а й афонські старці попереджали Януковича, що з ним може трапитися. Не повірив...

У грудні 2013 року я рекомендував йому добровільно подати у відставку і призначити дострокові президентські вибори. Не прислухався і в лютому 2014 року отримав прокляття матері сина, який був убитий снайпером на майдані Незалежності. Не переступіть межу, звідки вороття уже не буде... 

Своїм відкритим листом я хочу Вам допомогти у самому головному — збереженні української держави і отриманні спільної перемоги на ворогом України — російською імперією…».

У листі я запропонував президенту (цитую): «Пане Зеленський, прийдіть на чергове засідання сесії Верховної Ради і, відповідно до статей 108 і 109 Конституції України, особисто зачитайте українською мовою заяву про свою добровільну відставку. Вам будуть аплодувати стоячи, з криками «браво!» і закидають квітами не лише в стінах парламенту, а по всій країні». Повторюю, що лист Зеленському був написаний п’ять років тому, 28 травня 2019 року. 

***

У грудні 2020 році я нагадав президенту Зеленському, що він «потрібний путіну для того, щоб ввести свої «миротворчі сили» для захисту етнічних росіян і так званих «російськомовних» громадян, які проживають в Україні».

5 квітня 2022 року «Український репортер» опублікував мою статтю під заголовком «Українська операція “Лють меча Арея”: знищимо москальський фашизм-нацизм – врятуємо цивілізацію». У статті я зазначив: «Влаштуємо головорізу-м’яснику путіну до 25 квітня палаюче свято в Москві і нагадаємо йому скільки разів вона була спалена».

Через вісім днів після публікації сталося те, що сталося…О 06:52 за київським часом (сума цифр: 6+5+2 = 13) 13 квітня двома новітніми ракетами українського виробництва «Нептун» був нанесений смертельний удар по ракетному крейсеру «Москва», який вибухнув, загорівся і пішов на дно.

Настійливо рекомендую прочитати статтю за 21 квітня 2022 року «Як символи та знаки впливають на боротьбу українців з московією. І чому ми — нація переможців». Читаючи її, ви доторкнетеся до розуміння Вселенських символів і знаків. Прохання: без відповідної підготовки на захоплюйтесь нумерологією і символізмом (як путін).

Рекомендую також прочитати на цю тему статтю "Чому макіївський новорічний “подарунок” від Збройних сил України є символічним і знаковим. Знову про масове знищення рашистів".

***

На завершення. Як казав відомий герой відомого фільму: «Запам’ятовується останнє». Поговоримо про наш, «розумний» народ, якому в наступному році прийдеться обирати президента України. Кого на цей раз вибере «мудрий» народ, спрогнозувати важко як і те, чи засвоїв він урок попередніх виборів. Важко з однієї причини — відсутності у більшості населення критичного мислення.

Під час президентських виборів 2019 року критично мислячі попереджали «мудрий» народ до чого призведе обрання під час війни президентом, верховним головнокомандувачем ЗСУ коміка-актора, який і дня не служив в армії.

 

«Я би хотів, щоб Зеленський був президентом України і другий строк», — заявив глава офісу президента Андрій Єрмак в інтерв’ю телеканалу «1+1». «Країна отримала найкращого президента за тридцять років. Вважаю, він ще дуже багато зможе зробити для цієї країни. Моя особиста думка, що він повинен піти на другий строк», - Єрмак. Він також зазначив, що вірить, що й сам Зеленський захоче залишитись на цій посаді вдруге.

Якщо більшість населення думає так як Єрмак і повторно проголосує за Зеленського, то Україна дійсно морально і духовно хвора країна

                 

У липні 2019 року в Україні було  проведено велике соціологічне дослідження компанією InMind на замовлення організації Internews, що реалізує «Медійну програму в Україні», проект за фінансової підтримки Агенції США з міжнародного розвитку (USAID). Згідно даних дослідження — 60% українців НЕ СХИЛЬНІ ДО КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ та перевіряти інформацію, а, отже, легше піддаються маніпуляціям у ЗМІ та впливу пропаганди!

Зауважу, що 75% опитаних українців знають про існування фейкових новин, але лише 11% змогли відрізнити фейки від справжніх новин.

 

У жовтні минулого року наша організація провела аналогічне дослідження. Воно засвідчило, що за чотири роки ВІДСУТНІСТЬ критичного мислення в українців ЗРОСЛА ще на 12% і становить 72%. Основна причина цього зростання — брехлива і маніпулятивна інформаційна політика влади і відсутність опозиційних ЗМІ на загально національних телевізійних і радіо каналах.

 

Тому й не дивно, що згідно соціологічних досліджень, проведених фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва спільно із соціологічною службою Центру Разумкова на замовлення «Руху Чесно» у  грудні минулого року, понад 57% українців виступають за поновлення онлайн-трансляції Верховної Ради не телеканалі «Рада, ще близько 65% опитаних вважають, що журналісти мають бути присутніми на засіданнях парламенту навіть під час воєнного статну.

Телевізійний марафон «Єдиних новин», який фінансується за державні кошти, в народі називають «Зеленець-брехунець», що піарить владу і обливає брудом опозицію. Більше про це читайте у статті «Питання сьогодення: чи навчимося критично мислити» 

Авторитарно-корумпована влада хвора «політичною шизофренією». Нею керує тваринний інстинкт  самозбереження — страх відповідальності за тяжкі злочини, вчинені проти власного народу.

«Бо прийде Син Людський у славі Свого Отця з Ангелами Своїми, і віддасть кожному згідно з ділами його» (Від Матвія 16:27).

«За все в житті платити треба: що ти посієш — те й пожнеш. Господь завжди все бачить з неба, Його очей ти не минеш...».

За такої «критичності мислення» і «свідомості» населення ми зобов’язані провести вибори президента України у наступному році. І не кажіть, що під час війни не можна проводити виборів президента. Панове, вивчайте історію президентських виборів під час війни в Європі і США!

Який президент потрібний сьогодні Україні — вибір за «розумним» народом. Рекомендую уважно прочитати статтю: «Момент істини: Україна або Зеленський. Українці, вибір за вами»

Пам’ятайте, що майбутнє ви творите сьогоденням. Для мене майбутнє відкрите і визначене: Перемога України і загибель Московії.

 

У статті «Генетика рабів-загарбників…», опублікованій понад сім років тому в газеті «Україна молода» (14.12.2016) я написав: «Українці, ми повинні раз і назавжди запам’ятати, що поки росія існує як імперія, вона була, є і буде ворогом України і всього українського. Розпад російської імперії є неминучим в результаті національних визвольних рухів поневолених народів росії, для яких Україна буде взірцем національної демократичної держави. 

Сьогодні Українська нація рятує світ від ядерної пожежі. Ми вистоїмо у війні з російським агресором і здобудемо перемогу над путінським фашизмом. Майбутнє України — бути духовним та інтелектуальним центром об’єднаної Європи від Ла-Маншу до Уралу. Ми цього варті!».

 

Пам’ятайте, що Україна — це Месія Людства! Її місія врятувати цивілізацію від ядерної пожежі. Божественне призначення України закодовано у Вселенських символах і знаках, древніх ведичних знаннях, українських писанках, вишитих рушниках, вишиванках. Уважно прочитайте і послухайте Гімн України, зверніть увагу на один рядок...

Дата Перемоги України зашифрована в (…). Про це я написав в одній із своїх статей в 2023 році. Планетарне Зло («Вавилон-Московія») згине, «як роса на Сонці». УкРАїна — це країна Сонця РА. Про це читайте тут: 1). «Україна — Месія Людства» (22.07.2022)  2). «Вселенський закон «Творення». Перемога України визначена як і загибель московської імперії зла» https://umoloda.kyiv.ua/number/0/2006/182977/

 

Діти, родичі, друзі, приятелі, знайомі військово-політичного керівництва країни, державних чиновників, народних депутатів, які за віком підлягають мобілізації, повинні бути призвані у ЗСУ і після військової підготовки відправлені на фронт. Як це робиться у воюючій державі Ізраїль. Це буде справедливою мобілізацією, відновленням віри в Перемогу і довіри до влади!

 

Українці, ніякої зневіри, апатії, байдужості. Віримо в ЗСУ. Народ і Армія єдині. Тримаємо міцно зброю. Не боїмося. Не зраджуємо. Не мовчимо. Вимагаємо від влади справедливої мобілізації. Боремося разом і разом перемагаємо!

Слава Україні! Слава героїчним захисникам і захисницям!  Смерть ворогам України!

Р. S. Прочитане Вами уже в минулому. Як Ви будете його використовувати сьогодні і в майбутньому, залежить виключно від Вас. Якщо буде важко визначитися з прийняттям рішення (вибору), згадайте уроки тибетського монаха і афонського старця.

Бажаю Вам розумних і правильних рішень.

Хто поділяє висловлені думки і пропозиції, поділіться статтею зі своїми рідними, друзями, приятелями, знайомими. Буду вдячний.

Удачі Вам в ім’я Перемоги України!

З повагою. Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО, Герой України, генерал-лейтенант