Екскомандир полку «Азов» Жорін обурений «бунтом» поліцейських на Дніпропетровщині

10:58, 08.02.2024
Екскомандир полку «Азов» Жорін обурений «бунтом» поліцейських на Дніпропетровщині

"Ах**вші бики звинувачували Майдан": Жорін висловився про "бунт поліцейських" на Дніпропетровщині.

Заступник командира 3-ої ОШБр, екскомандир полку «Азов» Максим Жорін висловився про "бунт поліцейських" на Дніпропетровщині, де вони відмовилися вступати до штурмової бригади "Лють".

 

На його думку, цей підрозділ дніпропетровських поліцейських потрібно розформувати, а самих "бунтівників" розкидати по різних підрозділах ЗСУ.

 

Як інформує УМ, про це майор Максим Жорін висловився в соцмережах.

 

Під час суперечки з керівництом один із копів у дусі пропаганди рф згадав про "пацанов-срочников, погибших на Майдане".

 

"Мабуть, всі бачили відео, де ах**вші бики звинувачували Майдан та відмовлялись йти в підрозділ МВС "Лють". Ситуація поки ніяк не вирішилась – вони продовжують всіляко викручуватись, аби тільки не потрапити на війну", – сказав Жорін.

 

На його думку, цей підрозділ дніпропетровських поліцейських-"бунтівників" потрібно розформувати.

 

"З однієї сторони є "Лють" – бригада, створена з нормальних поліцейських. Для них теж штурмувати посадки – "непрофільна" справа, що важко дається, проте свій обов’язок по захисту країни вони виконують. З іншої сторони – полк нелюстрованої беркутні з Дніпра, який воювати не хоче взагалі.

 

Поки вони об’єднані в один підрозділ, можуть ще щось скиглити. Бачу тут єдине рішення - цей полк необхідно ліквідувати, самих беркутів розкидати по різним підрозділам Збройних сил. Там вони вже не зможуть поводити себе так нахабно. І принесуть хоч якусь користь державі", – порадив Жорін.

 

Як повідомляла УМ, екскомандир полку «Азов» Макс Жорін розповів деталі звільнення захисників Маріуполя.