Мільйонер з ТЦК Южного Смирнов поїхав з подільниками не в тюрму, а на фронт

13:34, 04.08.2023
Мільйонер з ТЦК Южного Смирнов поїхав з подільниками не в тюрму, а на фронт

Єгор Смирнов з Южного направлений на передову після обвинувачень у незаконному збагаченні. (Фото з відкритих джерел)

Воєнкома з міста Южного, що на Одещині, Єгора Смирнова , направили на  передову після появи відомостей у соціальних мережах про його збагачення.
 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Одеський ТЦК та СП.

 

«Днями в соціальних мережах поширили інформацію, що "депутат та воєнком з міста Южне – Смирнов – став доларовим мільйонером під час війни, ще й "пригрів" у ТЦК двох своїх соратників.

 

Реагуючи на суспільний резонанс і в рамках загальних заходів із вирівнювання бойового навантаження на особовий склад, всіх трьох вищезгаданих військовослужбовців роти охорони територіального центру комплектування та соціальної підтримки м. Южний переведено для подальшої служби в одну з бригад, що виконує завдання на передньому рубежі», – йдеться у повідомленні.

 

Стосовно інформації, яку поширили в соцмережах, в ТЦК ініціювали перевірку а Державне бюро розслідування порушило кримінальне провадження. Згідно з інформацією бази даних політиків та партій від ЧЕСНО Смирнов був членом партії "Батьківщина".   

 

В місцевих групах Южного раніше почали поширювати інформацію, що Смирнов став "доларовим мільйонером під час війни". Зокрема, тільки за час війни, він нібито отримав у власність значні площі комерційної нерухомості і гектари землі на узбережжі Чорного моря.

 

Як повідомляла УМ, в організації схеми збагачення та допомозі переховуванню кримінальних елементів Держбюро розслідувань викрило колишнього керівника Запорізького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки – нині очільника Донецького обласного ТЦК та СП.