Арестович планує після війни їсти омарів на яхті

15:24, 12.08.2023
Арестович планує після війни їсти омарів на яхті

Арестович відзначився черговим зашкваром: облаяв українців. (Скріншот відео)

Колишній радник Офісу президента, підполковник ЗСУ Олексій Арестович, говорячи про свою майбутню політичну кар’єру, заявив, що він після війни буде сидіти на яхті у океані і їсти омарів.

 

За його словами, це станеться, якщо не набере достатню кількість голосів на президентських перегонах. 

 

Як інформує Украіна молода, про це він сказав під час одного з ефірів.

 

Коментуючи ситуацію, що через свої різкі висловлювання, він губить свою політичну кар'єру, Арестович нецензурно заявив:

 

"Я вас хочу спитати, довбо#би, бл#дь! Якщо ви за мене не проголосуєте, кому від цього буде гірше? Ви подумайте своєю тупоголовою башкою, бл#дь! Я буду сидіти на яхті, після того, як війна закінчиться, у Тихому океані і їсти омарів і вести семінари.

 

А що буде з вами, коли ви за мене не проголосуєте? Ви подумайте своєю башкою дурною? Ви ж просите вас ошукати. Ви подумайте, що ви просите в коментарях.

Ви ж просите вас ошукати. Ви хочете, щоб я вас не приводив до реальності, не говорив вам правду. А ви хочете, щоб вам розповідали, які ви великі, світлі та славні..." .

 

Він також нахабно і гонорово додав, що якщо український народ є "великим та світлим", то "чому території України у 2023 році менші, ніж у 1991 році, чому російські ланцети вражають усе більше цілей на полі бою і ми нічого не можемо з цим зробити, чому в нас є командири-м'ясники, які посилають солдат на вірну смерть, чому президент звільняє всіх обласних військкомів...".

 

Тим самим Арестович поклав прорахунки влади у війні та її корумпованість на народ. І промовчав, чому особисто він у званні підполковника не воює з окупантами, як обіцяв напередодні вторгнення, а відпочиває за кордоном та регулярно веде ефіри. 

 

 

Як повідомляла УМ, полковник Арестович потрапив у об'єктиви на важливій пляжній конференції в Ізраїлі кілька місяців тому.