Анжеліка Рудницька на свій день народження готує сюрприз для дітей із прифронтової зони

08:45, 07.06.2016
Анжеліка Рудницька на свій день народження готує сюрприз для дітей із прифронтової зони

Сам день народження цього року Анжеліка Рудницька зустріне в Краматорську.

У вівторок, 7 червня о 19.00 у малому залі Палацу культури «Україна» відбудеться незвичний концерт «Анжеліка Рудницька збирає друзів». Незвичний тому, що всі кошти від продажу квитків його організатор, відома співачка, телеведуча, художниця і волонтерка Анжеліка Рудницька, обіцяє віддати на відпочинок дітей із прифронтової зони. Таким буде її подарунок на власний день народження, який Анжеліка святкуватиме 11 червня.

Ідея такої акції виникла у співачки під час нещодавнього візиту на схід. «Я була в інтернаті на Луганщині і бачила, яке патріотичне піднесення переживають дітки, але у них немає середовища, яке б їм допомогло укріпитися у своєму патріотизмі. Це знайомство наштовхнуло мене на думку, що дітям треба дати позитивний поштовх. Хоча б невеликій когорті. А вже вони будуть ділитися своїми враженнями про велику Україну», - розповіла Анжеліка.

У концерті також візьмуть Оксана Білозір, Віктор Павлік, Марина Одольська, Діля, Ярмак, Тоня Матвієнко, Ілларія. Сама Анжеліка приготувала прем’єру нової пісні.

Насьогодні квитки на концерт практично розкуплені.

Також співачка просить усіх своїх друзів, хто захоче зробити їй подарунок до свята, не витрачати гроші на квіти, а принести дитячі ігри та набори для творчості для дитячих будинків у зоні АТО.

«Я не люблю днів народжень, свят, особливо вони мені неприємні під час війни. Але коли ти можеш свій день народження перетворити на акцію об’єднання хороших людей довкола хорошої справи - свято набуває зовсім іншого сенсу. На правах іменинниці загадую бажання: зібрати якомога більше коштів для відпочинку дітям із прифронтової зони і наполегливо прошу усіх друзів, знайомих і прихильників не дарувати мені букети. Бо по-перше, я не люблю зрізаних квітів, а по-друге, букети будемо дарувати потім – після війни, коли вирішимо важливіші питання. Моїм найкращим подарунком буде ваша підтримка мого благодійного концерту у палаці «Україна», - написала вона у «Фейсбуці».

Це не перший день народження, який Анжеліка Рудницька перетворює на благодійні акції. У 2014 році вона організувала в Софії Київській акцію «Подаруй країні щастя», в рамках якої було зібрано подарунки для трьох дитячих притулків, де були біженці. А минулого року відбувся великий концерт в столичному госпіталі, під час якого друзі Анжеліки принесли $5 тис. для поранених бійців, ліки та інші необхідні речі. Крім цього, співачка регулярно сама організовує благодійні акції і відгукується на запрошення.

«Я не воюю, у мене немає бізнесу, з якого можна було б ділитися коштами з пораненими і вимушеними переселенцями, тому я проводжу благодійні акції – майстер-класи, покази одягу, віддаю відсотки від проданих дизайнерських подушок, гастролюю на Луганщині і Донеччині, даю концерти на фронті і у госпіталях. Все це тихо, без пафосу і шуму. Хіба ділюся у «Фейсбуці» зі своїми читачами. Але кілька разів на рік роблю великі благодійні заходи, в тому числі – і на День народження», - каже вона.

До речі, сам день народження цього року Анжеліка Рудницька зустріне в Краматорську. 11 червня там в центральному парку відбудеться концерт, під час якого співачка вручить дітям путівки в табір.