Скорсезе зніматиме серіал про римських імператорів «The Caesars»

20:50, 13.02.2018
Скорсезе зніматиме серіал про римських імператорів «The Caesars»

Мартін Скорсезе запланував зйомки телесеріалу «The Caesars».

Режисер Мартін Скорсезе вирішив повернутися на телебачення після успішної «Підпільної імперії» і невдалого «Вінілу», закритого після першого сезону, із новим серіалом «The Caesars» («Цезарі»).

 

Про це повідомляє Collider.

 

Історичний серіал розповість про молодість лідерів Римської імперії. Для роботи над шоу, яким наразі не опікується жоден з каналів, Скорсезе об'єднається з Майклом Герстом, який на сьогодні найбільш відомий як сценарист серіалу «Вікінги», що демонструється на History Channel.

 

Також Герст працював над серіалами «Тюдори» для Showtime і «Камелот» для Starz. Що стосується повного метру, на рахунку Герста сценарії історичних драм «Єлизавета» і «Єлизавета: Золоте сторіччя» з Кейт Бланшетт.

 

Для сіцілійця Скорсезе робота над «Цезарями» — можливість «покопатися» в історії Риму, історії батьківщини (історія Італії завжди була і залишається пристрастю режисера).

 

Але як метр зуміє знайти час для цього проекту — невідомо, оскільки зараз він завершує роботу над «Ірландцем» для Netflix, а потім у його планах - адаптація книги «Вбивці квіткового місяця», фільм про президента Тедді Рузвельта і поки що безіменний проект із Шерон Стоун у головній ролі.

 

Тим не менш The Guardian пише, що зйомки серіалу, який розпочнеться з приходу до влади Юлія Цезаря, заплановані на 2019 рік в Італії з прицілом випустити його в ефір у 2020 році.