Бутерброд за 117 тисяч баксів

01.06.2006
Бутерброд за 117 тисяч баксів

Зараз як приготую!

      Зірки — як іноземні, так і наші, вітчизняні — люблять влаштовувати різні доброчинні акції на підтримку дітей, хворих, бідних та знедолених людей. Для того аби зібрати побільше грошей до «кошика допомоги», знаменитості що тільки не роблять: приторговують власним одягом, картинами, фотографіями, книгами, гребінцями, люстерками (словом, усяким непотрібом, який все одно довелося б викинути), співають, танцюють і навіть погоджуються дати урок йоги, погуляти по парку чи приготувати печеню для абсолютно незнайомої людини.

      Так, головним лотом чергового благодійного аукціону, влаштованого в Лондоні Девідом і Вікторією Бeкхем, стало право поласувати стравами, до яких «доклав руку» великий і жахливий Оззі Озборн. Один із шанувальників старого рокера не пошкодував 62 тисячі фунтів стерлінгів (близько 117 тисяч доларів) за можливість з'їсти обід, який власноруч приготував неординарний британський музикант. Утім «щасливчик» (як, напевно, і самі організатори аукціону) не врахував однієї деталі — Оззі не дуже то й любить вовтузитися на кухні, працюючи над створенням кулінарних шедеврів. Оззі не соромиться визнати, що до своїх 55 років так і не навчився готувати навіть такі прості страви, як макарони чи яєшню, досконало опанувавши тільки бутербродне мистецтво. «Ото дивак! — вигукнув Оззі, довідавшись, яку суму вдалося вторгувати за його лот. — Я сподіваюся, той чоловік знає, що єдине, що я можу приготувати, — це бутерброд із горіховою олією?»

      Утім обізнаність фаната, якому доведеться їсти приготовану Озборном страву, нікого не обходить, і гроші йому ніхто не поверне. Весь виторг від проведення аукціону і святкової вечірки Бeкхеми вже віддали у фонд допомоги дітям із бідних родин.