Візнику, не жени коней

13.09.2005
Візнику, не жени коней

У Чернівцях коні конкурують з лімузинами. (автора.)

      Новий вид послуг з'явився в Чернівцях. Молодята, які ступають на весільний рушник, можуть тепер з вітерцем покататися по рідному місту...на конях. Святково вбрана, як належить під час урочистостей, пара красивих  благородних  вороних ніби відчуває, що цей день особливий. Вони сумирно стоять прикрашені різнокольоровими стрічками, очікуючи, поки весільна пара сфотографується, покладе до пам'ятника великому Кобзареві квіти, а потім гордо і красиво повезуть бричку з молодятами по всьому місту.

      Конюх Степан своє прізвище не розголошує, але адресу дає, сподіваючись на нові замовлення. Попит на його бізнес сьогодні  є. Нещодавно він зi своїми улюбленими тваринами брав участь у кіносеріалі про Утьосова, який знімали в Чернівцях, а також під час святкування міських свят, таких як Петрівський ярмарок, коні пана Степана возять навіть мера міста.

      Тепер по вихідних надає він послуги молодим парам.  Прейскурант допитливим журналістам не оголошував, але навряд чи це задоволення дешеве. Хоча лімузин, який під'їхав одразу за парою на бричці, навряд чи дешевший. Отже, на кожний товар є свій покупець.

      А молодята Олеся і Анатолій цього дня щасливі і цілком задоволені вибором незвичного транспорту для свого найкращого дня в житті.

Чернівці.