Дай прикурити «Йомайо»!

06.08.2005

      Оригінальну назву для пробної партії сигарет обрала Львівська тютюнова фабрика. Призначена для східних та центральних областей України, партія цигарок «Йомайо» є більше стьобом, аніж серйозним наміром, вважає керівництво фабрики. Та й прибутків поки що від нового продукту негусто, адже коштує пачка з «міцною» назвою 50 копійок. «Йомайо» — спільний проект львівської «тютюнки» та одного з київських постачальників тютюну. Він і запропонував таку цікаву назву для торгової марки.

      «Йомайо» вже користується популярністю серед покупців, тож виробники не виключають налагодження серійного виробництва цих сигарет. Щоправда, не дуже зрозуміло, чому «Йомайо» призначені для продажу саме в східних та центральних регіонах України (невже там більше вживають подібні вислови чи більше палять?). Але хочемо нагадати читачам, що паління шкодить здоров'ю.

      До речі, цю напівлайливу назву вже давненько використовує Костопільський завод продтоварів iз Рівненщини, який випускає цукерки «Йо-ма-йо». Останні дуже популярні серед малечі, адже ці шоколадні батончики з арахісом значно дешевші, ніж заморські баунті-снікерси.